Bende de x var değmez kardesimde bundan var tek farkı 50mm sürücüsü var test ettim aman aman fark yok. Yedek alacaksan köşeye atmalik olabilir2-3 yıldır Barracuda X kullanıyorum bir sorunu yok ama sizce geçilirmi buna
Bu mükemmel seçenek şu an düşünmeden alCs 2, pubg, valorant gibi oyunlarda ses kasma kalitesi nasıldır acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada yine pembe renklerde 3.5mm jack olmayan USB bağlantılı kulaklık önerisi olan varsa yazarsa çok güzel olur. Bilgisayarın jack girişleri sıkıntılı o yüzden USB bakıyorum.
synapse ile sadece ön ayarlı müzik ekolayzeri+bass boost 50 yapınca çok iyi ses mükemmele dönüyor. kısmını anlayamadım hocam tam ya Bass kısmını +dB değeri olarak kaç yapıcaz?ben yardımcı olayım aynı kulaklığı geçen ay vatandan yine indirimle 3300 e aldım
gamepover gibi bir ucubeden sonra
ben yıllardır corsair kullanıyorum en üst modellerini sonuncusu parçalandı üst seviye müzik kulaklığıydı
seyahatlerde anker space one kullanıyorum çok sevdiğimi söyleyemem ama idare ediyor. kulak içi olarak huawei freebuds galiba onu kullanırım arada ama pek müzik dinlemem kulak içi sevmem.
şöyle söyleyeyim
bu kulaklık benim bugüne kadar kullandığım en iyi müzik kulaklığı
biraz garip çünkü oyun kulaklığı deniyor
kulaklığa hiç ekolayzer yazılım mazılım kurmadan zaten çok iyi sesi var.. anker space one yanında hikaye ki o müzik kulaklığı dikkatinizi çekerim.
synapse ile sadece ön ayarlı müzik ekolayzeri+bass boost 50 yapınca çok iyi ses mükemmele dönüyor.
buna güvenerek aynı sürücüleri kullanan razer blackshark v2 hyperspeed wireless aldım malesef barracuda ya yaklaşamıyor müzik konusunda. o kadar doğal bas mid ve tizleri var anlatılmaz dinlenir. hyperspeed de muhtemelen oyunda daha iyi hatta daha rahat....
velhasıl
dayanamadım yedek olarak 2800 e hemen aldım 1 tane daha
teşekkür konu sahibine
içindeki usb type ve audio kabloları bile premium hyperspeed de falan böyle kablolar yok
zaten beni dinlemeyin şu incelemeye bakarsanız profesyonel test yapan arkadaş barracuda pro dan bile iyi demiş müzik için.....
Tamamdır. Siparişi geçtim şimdi.Bu mükemmel seçenek şu an düşünmeden al
30 ms latency ile ses mi kascan kralTamamdır. Siparişi geçtim şimdi.![]()
Hiç anlamıyorum kulaklık işlerinden. Yaramaz mı işimize diyorsun?30 ms latency ile ses mi kascan kral![]()
kullandiniz mi hocam gayet guzel kasiliyor gecikme hissedilmiyor30 ms latency ile ses mi kascan kral![]()
Kullanmadım. Ama testi yapılmış. Ses kasarken ya kablolu ya da kablosuz kullanırken tek haneli ms olması lazım ki dezavantaj olmasınkullandiniz mi hocam gayet guzel kasiliyor gecikme hissedilmiyor
her kulakligin gecikme degeri oyle hocam kullaninca hissedilmiyor arctis nova pro 38ms meselaKullanmadım. Ama testi yapılmış. Ses kasarken ya kablolu ya da kablosuz kullanırken tek haneli ms olması lazım ki dezavantaj olmasın