🔥İndirim Razer Barracuda Quartz 2799₺

şimdi bu ürün barracudalar arasında olan en iyisi mi fps-rekabetçi oyunlarda ses kasmaya falan yarar mı yoksa müzik için mi sırf ?

şimdi bu ürün barracudalar arasında olan en iyisi mi fps-rekabetçi oyunlarda ses kasmaya falan yarar mı yoksa müzik için mi sırf ?
Sırf müzik için alınabilir. Oyunlarda Mic sıkıntı olur dahili mic var. Zaten 2.4ghz ile 30ms gecikme varmış, oyun için uygunda değil.

Son düzenleme:
profesyonel incelemesini koydum

mikrofon önemliyse kesinlikle alınmaz ortada bir mikrofon yok gömülü ..

razer hyperspeed i oyun bilgisayarımda kullanıyorum o da çok rahat ama fiyat olarak barracudanın 2 katı şu an

yüz kere barracudayı tercih ederim :) barracuda 2 kat fiyat olsa bile çünkü benim için öncelik müzik+film + tv ye bağlı bluetooth

hyperspeed kötü değil yanlış anlaşılmasın

hyperspeed in şu avantajı var ekolayzerlar kulaklığa gömülü tek tuş ile yazılımsız ekolayzer seçilebiliyor.. mikrofonu mükemmel deniyor bilmiyorum kullanmadım.

barracuda nın iyi ses vermesi için hiç bir şeye ihtiyacı yok

müzik dinlerken hiç bir kulaklığımın veremediği arka enstrüman seslerini alabiliyorum

bu daha önce giriş seviyesi denilebilecek bu kulaklılarda rastlamadığım bir durum

yukarı attığım incelemede de arkadaş aynen benim gibi yorum yapmış

barracuda pro 10 bin+ bir kulaklık ....

artık oyuncu kulaklıklarında aranan birinci özellik mikrofon kalitesi

barracuda isterse 1. kalite stüdyo kulaklığı olsun önemi yok

ya bedavaya satacaklar ya da çöp olacak

o bakımdan fiyatların buralara düşmesi doğal üretimden de kalkmıştır muhtemelen stok eritiyorlar.

tekrar yazayım mikrofon yok gibi düşünün

profesyonel incelemesini koydum

mikrofon önemliyse kesinlikle alınmaz ortada bir mikrofon yok gömülü ..

razer hyperspeed i oyun bilgisayarımda kullanıyorum o da çok rahat ama fiyat olarak barracudanın 2 katı şu an

yüz kere barracudayı tercih ederim :) barracuda 2 kat fiyat olsa bile çünkü benim için öncelik müzik+film + tv ye bağlı bluetooth

hyperspeed kötü değil yanlış anlaşılmasın

hyperspeed in şu avantajı var ekolayzerlar kulaklığa gömülü tek tuş ile yazılımsız ekolayzer seçilebiliyor.. mikrofonu mükemmel deniyor bilmiyorum kullanmadım.

barracuda nın iyi ses vermesi için hiç bir şeye ihtiyacı yok

müzik dinlerken hiç bir kulaklığımın veremediği arka enstrüman seslerini alabiliyorum

bu daha önce giriş seviyesi denilebilecek bu kulaklılarda rastlamadığım bir durum

yukarı attığım incelemede de arkadaş aynen benim gibi yorum yapmış

barracuda pro 10 bin+ bir kulaklık ....

artık oyuncu kulaklıklarında aranan birinci özellik mikrofon kalitesi

barracuda isterse 1. kalite stüdyo kulaklığı olsun önemi yok

ya bedavaya satacaklar ya da çöp olacak

o bakımdan fiyatların buralara düşmesi doğal üretimden de kalkmıştır muhtemelen stok eritiyorlar.

tekrar yazayım mikrofon yok gibi düşünün
siyah ya da beyaz olsaydi alinirdi fakat pembe olunca disarida kullanma imkani olmuyor gymlik kulak ustu lazimdi aslinda

hyperx quadcast2 alıp yanına bunu alsak mikrofon muhabbeti ortadan kalkar ama oyun için sesi nasıl iyi mi kötü mü bana o lazım

amazonda gördüm
sana göre siyah 3300 galiba bir bak istersen sıfır
fırsat yazıyordu

haklısın gym falan erkek adama uymaz:)

aha buldum 3600 müş

1 tane kalmış

sagolun hocam ama kasimi bekleyecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hacimli kulaklık, gym için uygun değil yine de sen bilirsin
bozmaz ya ayri ayri kulaklik alamam bir de hem gym icin hem oyun icin

hyperx quadcast2 alıp yanına bunu alsak mikrofon muhabbeti ortadan kalkar ama oyun için sesi nasıl iyi mi kötü mü bana o lazım
ben oyuna yorum yaparsam yanlış olur
sadece forza motorsport oynuyorum onu da hyperspeedle oynuyorum artık.forza da 2 online yarış yaptım oyun içi spatial ses açık muhteşemdi.
ses kasmak falan deniyor
o nedir hiç bir bilgim yok

benim yazdıklarımdan oyun hariç faydalanın.

ben oyuna yorum yaparsam yanlış olur
sadece forza motorsport oynuyorum onu da hyperspeedle oynuyorum artık.forza da 2 online yarış yaptım oyun içi spatial ses açık muhteşemdi.
ses kasmak falan deniyor
o nedir hiç bir bilgim yok

benim yazdıklarımdan oyun hariç faydalanın.
müzik için alacak olsam razer muhtemelen almazdım anker-jbl falan bakardım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri