Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,286
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BDRL...333&creativeASIN=B0BDRLCLWY&linkCode=asn&th=1 piyasa fiyatına göre 2000₺ fark ediyor.
Bence fark ederFark etmez napıcan pembesini![]()
daha iyi işteKeşke pembe olduğunu belirtseydin![]()
hayır hocam x razerda ucuz versiyonlar için koyuluyor. barracuda x, barracuda, barracuda pro diye gidiyor.
Genellikle öyle oluyor da bu ürün daha çok oyun için değil gibi duruyor yalan yok. Mikrofon gerçekten yok mu ben mi yanlış gördüm?hayır hocam x razerda ucuz versiyonlar için koyuluyor. barracuda x, barracuda, barracuda pro diye gidiyor.
Tavsiye etmiyorum kulaklığı eski kulaklığım kırıldı steel series a7 kullanıyodum garantiye yollamakla uğraşmak istemedim yeni kulaklık olarak bu modeli aldım baracuda x modelini sorunlu bir kulaklık kendi kendine mic cızırtı yapıyo çalışmıyor sesi kısık geliyor ama tak çıkar yapınca düzeliyor bilmiyorum belki benim kullandığım sıkıntılıdır
2022 modeli efsane bir şey hocam. Emin misiniz bu olduğundan. Bı ara 1600 liraydı inanmamıştım bu fiyata satıldığına. Hala ederinde değil kararımca.Tavsiye etmiyorum kulaklığı eski kulaklığım kırıldı steel series a7 kullanıyodum garantiye yollamakla uğraşmak istemedim yeni kulaklık olarak bu modeli aldım baracuda x modelini sorunlu bir kulaklık kendi kendine mic cızırtı yapıyo çalışmıyor sesi kısık geliyor ama tak çıkar yapınca düzeliyor bilmiyorum belki benim kullandığım sıkıntılıdır
Yani hocam eski kulaklığıma oranla ben beğenemedim dediğim gibi bana gelende 2022 modeli2022 modeli efsane bir şey hocam. Emin misiniz bu olduğundan. Bı ara 1600 liraydı inanmamıştım bu fiyata satıldığına. Hala ederinde değil kararımca.