Neler Yeni

2549 TL Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Kasa

Ysuflix

80+ Gold
itopyada montajda çalışıyodum ist/kartal itopya operasyon merkezinde dey elektronikte aynı binada. itopyanın deposundan ürün alıyor ve gönderimi sağlanıyor. ayrıca linkedin'den yılmaz çiçeğin hesabına bak. dey elektroniği de o kurdu.

imfatalty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cenk cenk
fiyat güzel;
1740232400074.png

Zextha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Furkan Salih
itopyada montajda çalışıyodum ist/kartal itopya operasyon merkezinde dey elektronikte aynı binada. itopyanın deposundan ürün alıyor ve gönderimi sağlanıyor. ayrıca linkedin'den yılmaz çiçeğin hesabına bak. dey elektroniği de o kurdu.
Teşekkürler bilgilendirme için.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Neden ayrıldın oradan :D Ben de istte olsam çalışacaktım da uzaktayım (bilgi işlem falan tarafında)

Ysuflix

80+ Gold
Neden ayrıldın oradan :D Ben de istte olsam çalışacaktım da uzaktayım (bilgi işlem falan tarafında)
yeni bilindik olmaya başlayan bi firmadan teklif aldım dün başladım oranın teknik servis ve montajındayım şuanda. firmayı söylesem mi bilemedim :D itopya iyi hoş çok güzel montajlar yaptım tecrübemin üstüne de baya tecrübe koydum ama aldığım teklif daha güzeldi. daha çok sorumluluk daha iyi maaş ve çalışma ortamı falan daha iyi hissettirdi bana zaten bildiğim bi firmaydı stajımı da orda yapmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,640
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom