Sorma aynı durumdan müzdaribim bilgisayar kasası mı montajlıyoruz araba motoru mu yapıyor belli değil aynı uğraşı veriyorlar bize. En iyisi Süper tower almak artık.
Sorma aynı durumdan müzdaribim bilgisayar kasası mı montajlıyoruz araba motoru mu yapıyor belli değil aynı uğraşı veriyorlar bize. En iyisi Süper tower almak artık.
Biri gelip kasa düzelim diyor migdem kalkıyor kusucak gibi oluyorum kendi kasamın bir fani eksik olsa dahi yıllarca takmıyorum okadar ki tiksindim bir ara 200 tane kasa duzuyordum tek başıma günlerce sürüyordu birde power kabloluru kısaydı kanser oluyordum. Birde arkada sarkan kablolar yokmu iğrenç birde yüksek model modüler power değilse yandın kablo kirliliği.
Geçen kasa parçalar geldi üşendim birgün sonra düzdüm
Biri gelip kasa düzelim diyor migdem kalkıyor kusucak gibi oluyorum kendi kasamın bir fani eksik olsa dahi yıllarca takmıyorum okadar ki tiksindim bir ara 200 tane kasa duzuyordum tek başıma günlerce sürüyordu birde power kabloluru kısaydı kanser oluyordum. Birde arkada sarkan kablolar yokmu iğrenç birde yüksek model modüler power değilse yandın kablo kirliliği.
Geçen kasa parçalar geldi üşendim birgün sonra düzdüm
Zamanında bende Corsair 4000 serisi kasaları beğenir 5000 serisi nasıl olacak diye düşünürdüm ama bu saatten sonra kasa değiştireceksem BTF, Project türü kasalar ve ona uyumlu donanımlar ile sistem kurardım.
All new Flat (FLT) series EK-Quantum Kinetic FLT D5 pump-reservoir units! The new Kinetic combo units are part of the EK Quantum Line of products and come with sophisticated addressable D-RGB lighting implementation and a genuine D5 pump! Each unit is featuring standard 120mm fan mounting holes...
www.ekwb.com
güzel kombinasyon olur 12 yada 16mm akrilik sert boru ile..
bunu coolermaster den mail atarak tr ye istemiştim.
TR de satısı yok tu 2014 lerde galiba zannedersem
gelen cevap "3. ülkelere satısımız yoktur"
bende gittim bg den aldım
emaye boya vs....
bunu coolermaster den mail atarak tr ye istemiştim.
TR de satısı yok tu 2014 lerde galiba zannedersem
gelen cevap "3. ülkelere satısımız yoktur"
bende gittim bg den aldım
hdd yuvaları, her taraf modüler...
emaye boya vs....