The Batman
80+ Gold
mid tower kasa kullanıyorum maxiama v12 tam sıgıyorda sıvı sogutma falan işin içine girince kablolar çok karışıyorSenin sorduğun da soru muBuna sığmayacak ekran kartı şuan yok.
mid tower kasa kullanıyorum maxiama v12 tam sıgıyorda sıvı sogutma falan işin içine girince kablolar çok karışıyorSenin sorduğun da soru muBuna sığmayacak ekran kartı şuan yok.
Sorma aynı durumdan müzdaribim bilgisayar kasası mı montajlıyoruz araba motoru mu yapıyor belli değil aynı uğraşı veriyorlar bize. En iyisi Süper tower almak artık.mid tower kasa kullanıyorum maxiama v12 tam sıgıyorda sıvı sogutma falan işin içine girince kablolar çok karışıyor
5090 falan alsak kamyonet kasası falan lazım olcak bu gidişleSorma aynı durumdan müzdaribim bilgisayar kasası mı montajlıyoruz araba motoru mu yapıyor belli değil aynı uğraşı veriyorlar bize. En iyisi Süper tower almak artık.
hocam senin sisteme h9 elite , evo rgb , phanteks nv7 üçlüsünden biri lazımSorma aynı durumdan müzdaribim bilgisayar kasası mı montajlıyoruz araba motoru mu yapıyor belli değil aynı uğraşı veriyorlar bize. En iyisi Süper tower almak artık.
Bu kasaya uzun süre elimi sürmem 100 kere sök tak yaptım final aşamasına gelene kadar bıktım, montaja olan aşkımı bitirdihocam senin sisteme h9 elite , evo rgb , phanteks nv7 üçlüsünden biri lazım![]()
Biri gelip kasa düzelim diyor migdem kalkıyor kusucak gibi oluyorum kendi kasamın bir fani eksik olsa dahi yıllarca takmıyorum okadar ki tiksindim bir ara 200 tane kasa duzuyordum tek başıma günlerce sürüyordu birde power kabloluru kısaydı kanser oluyordum. Birde arkada sarkan kablolar yokmu iğrenç birde yüksek model modüler power değilse yandın kablo kirliliği.Bu kasaya uzun süre elimi sürmem 100 kere sök tak yaptım final aşamasına gelene kadar bıktım, montaja olan aşkımı bitirdi![]()
Aynısını yaşıyorum 1.5 - 2 ay önce 20 adet soğutucu aldım, montajı 1 aya yaydımBiri gelip kasa düzelim diyor migdem kalkıyor kusucak gibi oluyorum kendi kasamın bir fani eksik olsa dahi yıllarca takmıyorum okadar ki tiksindim bir ara 200 tane kasa duzuyordum tek başıma günlerce sürüyordu birde power kabloluru kısaydı kanser oluyordum. Birde arkada sarkan kablolar yokmu iğrenç birde yüksek model modüler power değilse yandın kablo kirliliği.
Geçen kasa parçalar geldi üşendim birgün sonra düzdüm![]()
custom cooling için phanteks nv7 efsane olur yaw..hocam senin sisteme h9 elite , evo rgb , phanteks nv7 üçlüsünden biri lazım![]()
su kasaya bak:Ağalar anlamadığım için soruyorum da psu olmayan bir kasa neden bu kadar pahalı oluyor
su kasaya bak:Ağalar anlamadığım için soruyorum da psu olmayan bir kasa neden bu kadar pahalı oluyor