Qpre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
Profil Yakışmış Beebeyaz h9 flow asus gt 502 falan warken cok pahalı bence
rutbenın rengıyle uyumlu yapmaya calısıyorum hepProfil Yakışmış Bee
Bunu Unuttun !
![]()
DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.023,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu kasada cok aklım kaldı sımdı bune 360lık sıvı sogutma falan taksak kucuk kalır la belkı ortalayarak taksak anca oyle olur herhalde ama ekran kartı dıkey tutacagı olması baya ıyı +3fan bunların fan modelı ne acaba aynısından bulabılırmıyımProfil Yakışmış Bee
Bunu Unuttun !
![]()
DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CH780 ARGB 1 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 6.023,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim Arka O Yüzden Rütbe Rengirutbenın rengıyle uyumlu yapmaya calısıyorum hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu kasada cok aklım kaldı sımdı bune 360lık sıvı sogutma falan taksak kucuk kalır la belkı ortalayarak taksak anca oyle olur herhalde ama ekran kartı dıkey tutacagı olması baya ıyı +3fan bunların fan modelı ne acaba aynısından bulabılırmıyım