Neler Yeni

Öneri Razer Barracuda x 2022 eq ayarı önerisi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Birkaç saattir kafa yoruyorum.Corsair hs80 den geçtiğim için kafa allak bullak oldu.Çünkü corsairde eq ayarı tek bir uygulama üzerinden.Razer 7.1 için ayrı uygulama,thx için ayrı uygulama cart curt.Ek olarak razerden hs80 e geçtiğim zaman corsairin eq ayarı da çalışmıyordu mesela.Şimdi konumuza gelirsek 7.1 + dolby en iyisi sanırım.Thx denemedim çünkü 400tl gerek yok.Dolby şu an da 1hafta bedava sonrasında 45tl bir şey.
Ek olarak driverı indirmeye çalıştığımda beklenmedik bir sorun oluştu tekrar deneyiniz falan diyor.O yüzden driver hakkında bir şey diyemeyeceğim.Onun için razere ticket açtım.

7.1 i aktive etmek için kod lazım.Razer ıd den ilk başta cihazı kaydedin.Sonrasında
burada ki yerden aktive kodu alabilirsiniz.Kutudan kart çıkmıyor.Cihazı kaydedince de 7.1 aktive etmek için mail gelmedi.Belki başka şekilde de alınıyordur ben böyle aldım.

Dolby aktif etmek için ses ayarlarından en aşağıda bulunan tüm ses aygıtlarına gelin.Daha sonrasında 7.1sorrounda tıklayın.Uzamsal ses seçeneğini dolby yapın.Dolbynın settıngs kısmını kurcalayın tamamen nasıl keyif alıyorsanız öyle yapın fakat ben hs80 de kullandığım eq ye benzer bi eq yaptım.
1730727995145.png

Son düzenleme:

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA
Teşekkürler kardeşim, kulaklık geldiğinde deneyeceğim (y)

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Bu ayarları da tavsiye ederim 7.1 kapalı kalması fps oyunlarında daha iyi ama tercih meselesi tabi

Robius

80+ Bronze
ikisi çok farklı kulaklık aynı EQ çok farklı sonuçlar verecektir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi çok farklı kulaklık aynı EQ çok farklı sonuçlar verecektir.
Hs80 sürücü bakımından daha iyi ek olarak ses kalitesi biraz daha iyi fakat kablosuza geçmek istediğim için bunu aldım hangisi elimden çıkarsa onu kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,902
Üyeler
160,900
Son üye
Rasuga
Top Bottom