Birkaç saattir kafa yoruyorum.Corsair hs80 den geçtiğim için kafa allak bullak oldu.Çünkü corsairde eq ayarı tek bir uygulama üzerinden.Razer 7.1 için ayrı uygulama,thx için ayrı uygulama cart curt.Ek olarak razerden hs80 e geçtiğim zaman corsairin eq ayarı da çalışmıyordu mesela.Şimdi konumuza gelirsek 7.1 + dolby en iyisi sanırım.Thx denemedim çünkü 400tl gerek yok.Dolby şu an da 1hafta bedava sonrasında 45tl bir şey.
Ek olarak driverı indirmeye çalıştığımda beklenmedik bir sorun oluştu tekrar deneyiniz falan diyor.O yüzden driver hakkında bir şey diyemeyeceğim.Onun için razere ticket açtım.
7.1 i aktive etmek için kod lazım.Razer ıd den ilk başta cihazı kaydedin.Sonrasında
burada ki yerden aktive kodu alabilirsiniz.Kutudan kart çıkmıyor.Cihazı kaydedince de 7.1 aktive etmek için mail gelmedi.Belki başka şekilde de alınıyordur ben böyle aldım.
Dolby aktif etmek için ses ayarlarından en aşağıda bulunan tüm ses aygıtlarına gelin.Daha sonrasında 7.1sorrounda tıklayın.Uzamsal ses seçeneğini dolby yapın.Dolbynın settıngs kısmını kurcalayın tamamen nasıl keyif alıyorsanız öyle yapın fakat ben hs80 de kullandığım eq ye benzer bi eq yaptım.
Ek olarak driverı indirmeye çalıştığımda beklenmedik bir sorun oluştu tekrar deneyiniz falan diyor.O yüzden driver hakkında bir şey diyemeyeceğim.Onun için razere ticket açtım.
7.1 Surround Sound | Razer United States
Surround sound✅ Maximum customisability✅ Greater control✅ Upgrade your headsets with ours that come with noise cancellation, perfect for gaming and work.
www.razer.com
7.1 i aktive etmek için kod lazım.Razer ıd den ilk başta cihazı kaydedin.Sonrasında
burada ki yerden aktive kodu alabilirsiniz.Kutudan kart çıkmıyor.Cihazı kaydedince de 7.1 aktive etmek için mail gelmedi.Belki başka şekilde de alınıyordur ben böyle aldım.
Dolby Access - Free download and install on Windows | Microsoft Store
Download Dolby Access to start your free trial of Dolby Atmos for Headphones or set up a Dolby Atmos device. Hear stunning detail, precision, and realism in your games, movies, and shows with sound that flows all around you — even overhead and behind you. Dolby Access also allows you to...
www.microsoft.com
Dolby aktif etmek için ses ayarlarından en aşağıda bulunan tüm ses aygıtlarına gelin.Daha sonrasında 7.1sorrounda tıklayın.Uzamsal ses seçeneğini dolby yapın.Dolbynın settıngs kısmını kurcalayın tamamen nasıl keyif alıyorsanız öyle yapın fakat ben hs80 de kullandığım eq ye benzer bi eq yaptım.
Son düzenleme: