Neler Yeni

Razer barracuda x 2022 kötümü?

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
bana güvenin barracuda x alın
bütçede sıkıntı çıkmassa öyle yapacağım buarada içinden dongle çıkıyor benim kasamda girişi yok ek bi kabloya takıyoruz galiba onu değilmi bende usb usb3.0 var

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
1
bütçede sıkıntı çıkmassa öyle yapacağım buarada içinden dongle çıkıyor benim kasamda girişi yok ek bi kabloya takıyoruz galiba onu değilmi bende usb usb3.0 var
dongle type c telefona vs de takmak için içinden type c usb dönüştürücü çıkıyor zaten

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
dongle type c telefona vs de takmak için içinden type c usb dönüştürücü çıkıyor zaten
bu 7.1 muhabbeti ne tam olarak driver 15 günlükmüş diye duydum 15 günden sonra 7.1 olmuyormu ses kartı lazımmı ek olarak 7.1 benim için çok önemli 7/24 oyundayım

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
1
bu 7.1 muhabbeti ne tam olarak driver 15 günlükmüş diye duydum 15 günden sonra 7.1 olmuyormu
valla 7.1 kullanmıyorum ben o yüzden net bilmiyorum ama ücretsiz kullanılıyor diye biliyorum

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
valla 7.1 kullanmıyorum ben o yüzden net bilmiyorum ama ücretsiz kullanılıyor diye biliyorum
benim için en önemlisi 7.1 oyuzden barracuda almayı düşünmüyordum

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
1
benim için en önemlisi 7.1 oyuzden barracuda almayı düşünmüyordum
razera kayıt olup kulaklıktan çıkan kodu okutuyomuşsun süresiz aktif oluyormuş

EsdeathSama

80+ Bronze
Kulaklığın minicik bataryasına radyasyon diyorsak telefonları falan çöpe atalım mazallah 3 kollu çocuğumuz olur :)

Kulaklığın baş kısmının tasarımı iyi sayılmaz o yüzden ağrı yapıyor ve bana göre küçük kalıyor. Bütçenize göre kulaklıklar;
Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse
Kablosuz istiyorsanız (pek önermem, kablosuz olması harici +sı yok)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu 7.1 muhabbeti ne tam olarak driver 15 günlükmüş diye duydum 15 günden sonra 7.1 olmuyormu ses kartı lazımmı ek olarak 7.1 benim için çok önemli 7/24 oyundayım
7.1 önemli bir şey değil. Hatta kulaklıktan kulaklığa performansı değişiyor, bazılarında tatlı bir ses kalitesi sunarken bazılarında kafa bırakmıyor çok yoruyor.
Çok istiyorsanız steelseries gg uygulamasını önerebilirim. Yazılımsal olarak en beğendiğim 7.1 o uygulamada. Mixer gibi hoş özellikleri de var. Her kulaklıkla uyumlu, steelseries markası olmasına gerek yok.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
Kulaklığın minicik bataryasına radyasyon diyorsak telefonları falan çöpe atalım mazallah 3 kollu çocuğumuz olur :)

Kulaklığın baş kısmının tasarımı iyi sayılmaz o yüzden ağrı yapıyor ve bana göre küçük kalıyor. Bütçenize göre kulaklıklar;
Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse

7.1 önemli bir şey değil. Hatta kulaklıktan kulaklığa performansı değişiyor, bazılarında tatlı bir ses kalitesi sunarken bazılarında kafa bırakmıyor çok yoruyor.
Çok istiyorsanız steelseries gg uygulamasını önerebilirim. Yazılımsal olarak en beğendiğim 7.1 o uygulamada. Mixer gibi hoş özellikleri de var. Her kulaklıkla uyumlu, steelseries markası olmasına gerek yok.
çok sağolun

Mikrofon önemliyse
Ses kalitesi önemliyse

hocam 1 sorum daha olacak logitech g435 i her yayıncı veya youtuber da görüyorum sizce oyun için iyibi kulaklıkmı diğerlerine göre

EsdeathSama

80+ Bronze
çok sağolun

hocam 1 sorum daha olacak logitech g435 i her yayıncı veya youtuber da görüyorum sizce oyun için iyibi kulaklıkmı diğerlerine göre
O G435 değildir G733'tür hocam yüksek ihtimalle.
G733 yani yayıncıların kullandığını soruyorsanız evet o çok iyidir, şuan bende kullanıyorum hatta bu kulaklığı 2. defa alıyorum son derece memnunum. Fakat tabii diğerlerine göre fiyatı tuzludur.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
O G435 değildir G733'tür hocam yüksek ihtimalle.
G733 yani yayıncıların kullandığını soruyorsanız evet o çok iyidir, şuan bende kullanıyorum hatta bu kulaklığı 2. defa alıyorum son derece memnunum. Fakat tabii diğerlerine göre fiyatı tuzludur.
g435 iyi mi? peki diğerlerinden oyun için gözüme güzel geldi ses kartı vs ekstradan almam lazımmı

EsdeathSama

80+ Bronze
g435 iyi mi? peki diğerlerinden oyun için gözüme güzel geldi ses kartı vs ekstradan almam lazımmı
Dediğim gibi kablosuz olması dışında diğerlerine göre daha zayıf.
Hiçbir kulaklık için ses kartına ihtiyacınız yok. G435 kendi ses kartı var, Cloud 3 isteğe baklı 3.5mm jak veya kendi ses kartıyla kullanabilirsiniz.
Razer blackshark ses kartı yok anakartınızdan beslenir.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
YONDAİME
Dediğim gibi kablosuz olması dışında diğerlerine göre daha zayıf.
Hiçbir kulaklık için ses kartına ihtiyacınız yok. G435 kendi ses kartı var, Cloud 3 isteğe baklı 3.5mm jak veya kendi ses kartıyla kullanabilirsiniz.
Razer blackshark ses kartı yok anakartınızdan beslenir.
blacksharkı pek önermiyorlardı hocam corsair void elite var birde o nasıldır

Top Bottom