Neler Yeni

Razer barracuda x 2022 kötümü?

EsdeathSama

80+ Bronze
blacksharkı pek önermiyorlardı hocam corsair void elite var birde o nasıldır
Void elite çok uzun süreler kullandım. Hatta eski ismi void proydu taa o zamanlardan beri bayılarak kullanırdım :)
Şuan o kulaklığın üstüne çok farklı ürünler çıktı zamanında iyiydi bana göre. Ama hakkı yenmez, hala daha ondan iyi tizlere sahip bir kulaklık yok. O kadar üst seviye ki bazı sitelerde 9.1/10 gibi puanlar almıştı.
Bas ve midlere gelince aşırı zayıf kalıyor özellikle bass kısmında sıfır işlevsellik. Yer yön algılama konusunda fena değil yani oyun için sizi memnun eder fakat müzik dinliyorsanız beklentinizi karşılamayabilir.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
GUTS
Void elite çok uzun süreler kullandım. Hatta eski ismi void proydu taa o zamanlardan beri bayılarak kullanırdım :)
Şuan o kulaklığın üstüne çok farklı ürünler çıktı zamanında iyiydi bana göre. Ama hakkı yenmez, hala daha ondan iyi tizlere sahip bir kulaklık yok. O kadar üst seviye ki bazı sitelerde 9.1/10 gibi puanlar almıştı.
Bas ve midlere gelince aşırı zayıf kalıyor özellikle bass kısmında sıfır işlevsellik. Yer yön algılama konusunda fena değil yani oyun için sizi memnun eder fakat müzik dinliyorsanız beklentinizi karşılamayabilir.
çok kafam karıştı hangisini alacağıma şaşırdım kafamın içi böyle şuan
1731673877272.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

barracuda almayacağım o net hyper x cloud 2 wireless var kafamda cloud 3 kablolu indirimde yakalarsam void elite bide hs80 var
genel olarak bakarsak hangisi daha iyidir sizide yormak istemiyorum ama çok kafam karıştı

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
2021 modelini 2 sene kullandım şimdi 2022 aldım iyi mi kötü mü oradan hesap et
Ama bu ayarlarla kullanınca iyi tabi bana göre

EsdeathSama

80+ Bronze
çok kafam karıştı hangisini alacağıma şaşırdım kafamın içi böyle şuan Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

barracuda almayacağım o net hyper x cloud 2 wireless var kafamda cloud 3 kablolu indirimde yakalarsam void elite bide hs80 var
genel olarak bakarsak hangisi daha iyidir sizide yormak istemiyorum ama çok kafam karıştı
Cloud 3 en garantisi hocam herşeyi dengeli, ses kalitesi, mikrofon, isteğe göre ses kartı veya jaklı kullanım olsun her kesime bir şekilde hitap eder.

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
GUTS
Cloud 3 en garantisi hocam herşeyi dengeli, ses kalitesi, mikrofon, isteğe göre ses kartı veya jaklı kullanım olsun her kesime bir şekilde hitap eder.
cloud 3 ten devam ozaman çok sağolun teşekkürler

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
oguz
Bende bu fiyat aralığında bakıyordum ancak kararımı Barracuda X 2022'den yana kullanıcam. Hafta içi toplantılar için kullanmayı haftasonları oyun içi kullanmayı planlıyorum. Ayrıca ev dışı içinde en sade duruş razer'da. Bunun yanında diğerlerine göre 100gr daha hafif kalıyor ki uzun saatler kullanacağımı düşününce daha ergonomik.

Top Bottom