ben yazım hatası yaptım hem ses kasılırken anlaşılmıyor arka felan çok ayırt edilmiyor hemde mikrofon çok boğuk diye internette ki testlerde de çok boğuk zaten ben sadece sizin fikrinizi de alam diye sordumzaten 1-2 hafta mı deneme sürümü thx veriliyor, ayrıca kulaklığı alınca %50 indirim kodu da geliyor.
Post automatically merged:
Hocam mikrofon ile ses kasmanın ne alakası var?
Post automatically merged:
mikrofon anlaşılması en kolayı zaten yt den direkt bulabilirsiniz.
Hocam mik konusuna katılıyorum ama ses konusunda ben memnunum. Yani öyle en üste seviye değilim ama yüce 2 yim yani bi sorun olsa anlardım. Ayrıca bu ses konuda ses kartı da etkili o yüzden farklı sonuçlar alıyor olabiliriz. Ben Corsair Void Pro wirelessım varken 5.1 ses destekli anakart kullanıyordum ve performansını kötü sanıyordumben yazım hatası yaptım hem ses kasılırken anlaşılmıyor arka felan çok ayırt edilmiyor hemde mikrofon çok boğuk diye internette ki testlerde de çok boğuk zaten ben sadece sizin fikrinizi de alam diye sordum
yoo anlasiliyo mik kullanmadigim icin yorum yapamicamsizin dediğinizin aynısı hocam ses kasarken anlaşılmıyor mik boğuk diye
Kesinlikle alınır.https://www.akakce.com/kulaklik/en-...m1-7-1-kablosuz-oyuncu-fiyati,1725951714.html normalde blackshark v2 alacaktım fakat bu kablosuz olduğu için arada kalmamı sağladı sizce hangisi? Ayrıca vatandaki 2022 versiyon mu 2021 mi onu anlayamadım
2022 model rz04-044 ile basliyor knk 2021 model rz04-038 ben 2021 kullaniyorum kasimda aldim 2 ay sonra dongle kirildi full kablolu takiliyom rahat kulaklik bence
sizde dip ses sorunu yaşandı mı?Kesinlikle alınır.
Bizzat kullanmış birisi olarak diyorum bunu...
G435 veya G535'ten kesinlikle çok daha iyi...
hayirsizde dip ses sorunu yaşandı mı?
Bende herhangi bir dip ses sorunu yoktu fakat hocam şunu bilmek gerekir ki çoğu wireless kulaklıklarda dip ses sorunu vardır yüksek seste...sizde dip ses sorunu yaşandı mı?
Hocam onu nasıl yapıyoruz ben de almayı düşünüyorum ama 10 dolara thx'i aktifleştirebiliniyorsa aktifleştiririm.hocam bir sorum daha var 10 dolar verip 7.1 yerine bu kulaklıkta thx'i aktifleştirebiliyoruz sanırsam siz aktifleştirdiniz mi? Kulaklık thx destekliyor mu