Neler Yeni

Öneri 🎧Razer Barracuda X Ayar tavsiyesi🎧

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
2 yıldan fazladır 2021 modelini kullanmaktayım ve oldukça memnunum dünkü indirimde modeli yeniledim umarım o da uzun yıllar götürür kendi kullandığım ayarları sizinle paylaşmak istedim ses konusu kişisel bir mesele ama beğenmeyen olursa eski haline çevirebilir sonuçta yorumlarda 2022 dede güzel çalıştığını yazdılar gelince deneyeceğim

THX ve 7.1 kapalı
Dolby Access deneme sürümü var diye biliyorum ben satın aldım bu eq ayarlarıyla kullanıyordum genelde fps oyunlarında ama oyuna göre araştırıp eq ayarı yapabilirsiniz
Kulaklık ayarlarındanda ses yüksekliği eşitlemeyi açıp dolby seçersiniz

Ben en çok bu şekilde memnun kaldım bu şekilde ses yüksek oluyor windows %50 de felan kullanıyordum ben bazen oyunlarda bile kısıyordum

Önerileriniz varsa onu da beklerim

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre
Dostum 2021 modelinde, fps oyunlarını hiç denediniz mi? Memnun kaldınız mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormak istediğim daha çok şey, bu kulaklık ile fps oyunlarında iş yapar mı? yoksa biraz daha üstüne ekleyip cloud2 mi dersiniz?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormak istediğim daha çok şey, bu kulaklık ile fps oyunlarında iş yapar mı? yoksa biraz daha üstüne ekleyip cloud2 mi dersiniz?
Sadece fps oynuyorum diyebilirim (Apex,cs,pubg,) iş yapar çok oynadığın oyunlara özel eq yapabilirsin ben apex e özel yapmıştım çoğunda iş görüyordu. Ben HyperX 1 kere aldım bidaha da almam zaten hyperx iade edip bunu almıştım

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
2 yıldan fazladır 2021 modelini kullanmaktayım ve oldukça memnunum dünkü indirimde modeli yeniledim umarım o da uzun yıllar götürür kendi kullandığım ayarları sizinle paylaşmak istedim ses konusu kişisel bir mesele ama beğenmeyen olursa eski haline çevirebilir sonuçta yorumlarda 2022 dede güzel çalıştığını yazdılar gelince deneyeceğim

THX ve 7.1 kapalı
Dolby Access deneme sürümü var diye biliyorum ben satın aldım bu eq ayarlarıyla kullanıyordum genelde fps oyunlarında ama oyuna göre araştırıp eq ayarı yapabilirsiniz

Ben en çok bu şekilde memnun kaldım bu şekilde ses yüksek oluyor windows %50 de felan kullanıyordum ben bazen oyunlarda bile kısıyordum

blackshark v2 hyperspeed için bunu kullanıyorum oldukça iyi dene istersen
0, 0, -4, -3, +1, 0, +3, -1, -4, +8

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Ben ayarladım müzik için değil sanki değilmi? sanatçının sesi çok ön plana çıkıyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ayarladım müzik için değil sanki değilmi? sanatçının sesi çok ön plana çıkıyor.
Evet müzikte biraz öyle onun için reddite fln vardır buyuk ihtimal ayar ben sözlü müzik dinlemediğim ićin bakmadım

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç
Evet müzikte biraz öyle onun için reddite fln vardır buyuk ihtimal ayar ben sözlü müzik dinlemediğim ićin bakmadım
bi bakınırım o zaman oyunda güzel ama performansı teşekkürler.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Yorum dursun da müsait zaman da bakayım.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

THX ve 7.1 kapalı

Yeni kulaklık elinize ulaştı mı deneyebildiniz mi hocam?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Yeni kulaklık elinize ulaştı mı deneyebildiniz mi hocam?
Elime ulaştı sadece bluetooth ile deneme fırsatım oldu güzeldi bass yüksekti fps oyunlarında iyi olacağına düşünüyorum 2021 e benziyor bi tık daha iyi ve sağlam gibi

Bu ayarları daha deneyemedim fakat

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Elime ulaştı sadece bluetooth ile deneme fırsatım oldu güzeldi bass yüksekti fps oyunlarında iyi olacağına düşünüyorum 2021 e benziyor bi tık daha iyi ve sağlam gibi

Bu ayarları daha deneyemedim fakat
Ben de yeni aldım al-satçı bi vatandaştan, telefonla biraz baktım gayet iyi de pcde deneme fırsatım bir kaç gün olmayacak. Konuda takipteyim umarım en kısa sürede test edersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,440
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom