Razer Barracuda X Chroma

Reaksiyon skoru
11
Razer Barracuda X Chroma kablosuz kulaklık alınır mı arkadaşlar, sizce kullanan var mı, nasıldır? 2022 modelinde kırılma ve dongle sorunu vardı. 2025 modeli nasıldır, kırılma, çatlama olur mu? Plastik aksam iyileştirilmiş midir sizce ve RGB tamamen devre dışı bırakılabiliyor mu? RGB’yi kapatınca kulaklığı tekrar açtığımda kapalı mı açılır, yoksa açık mı?

Ekler

• 1000154718.webp
    1000154718.webp
    21.8 KB · Hit: 3
Razer Barracuda X Chroma kablosuz kulaklık alınır mı arkadaşlar, sizce kullanan var mı, nasıldır? 2022 modelinde kırılma ve dongle sorunu vardı. 2025 modeli nasıldır, kırılma, çatlama olur mu? Plastik aksam iyileştirilmiş midir sizce ve RGB tamamen devre dışı bırakılabiliyor mu? RGB’yi kapatınca kulaklığı tekrar açtığımda kapalı mı açılır, yoksa açık mı?
çok kaliteli ama boşver git mchose x9 al

Mchose sevemedim hocam razer x chroma nasıl kalitesi düzeldimi
2022 den sonra bi model daha üretildi sorunları orda düzelttiler ama tavsiyem hala mchose x9 çok daha iyi. razer çok premium ürünler üretiyo ama mchose x9 özelinde bahsediyorum, razerdan daha kaliteli

2022 den sonra bi model daha üretildi sorunları orda düzelttiler ama tavsiyem hala mchose x9 çok daha iyi. razer çok premium ürünler üretiyo ama mchose x9 özelinde bahsediyorum, razerdan daha kaliteli
Tavsiyen için sağolasın cansın reis chroma ve nova 3x düşünüyom oda dev indirimde 3.300 TL

Ne yaşadın reis korkuttun şimdi
şöyle sorunlu bozuk değil. ama asla fiyatının karşılığını vermiyo. ne olduğu belirsiz. ne iyi bi oyuncu kulaklığı ne iyi bi ses kalitesi var markayı satıyolar kesinlikle alınmaz ama razer aşırı premium ve kaliteli. iyi oyuncu ekipmanları aradığın buysa alınır

şöyle sorunlu bozuk değil. ama asla fiyatının karşılığını vermiyo. ne olduğu belirsiz. ne iyi bi oyuncu kulaklığı ne iyi bi ses kalitesi var markayı satıyolar kesinlikle alınmaz ama razer aşırı premium ve kaliteli. iyi oyuncu ekipmanları aradığın buysa alınır
Aslında razer kırılmayla meşhur şaşırdım kafam iyice dondu valla stop ettim iyice firmalar niye böyle offf offf off

Aslında razer kırılmayla meşhur şaşırdım kafam iyice dondu valla stop ettim iyice firmalar niye böyle offf offf off
o 2022 modelinde kaldı dediğim gibi ondan sonra bi sürüm daha çıkardılar çok memnun bir şekilde kullandım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama bu sebeplerden aktif kullandığım ve çok memnun kaldığım mchose x9 u önerdim

Düz Barracuda var catara patara kırılıyor bi kere garantiden değişti dün yine parçası elimde kaldi. Onun disinca çok rahat bir kulaklik, ses kalitesi falan da iyi üstteki arkadaşın yazdığına göre düzeltilmiş kırılma olayi. Alınabilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,802
Üyeler
199,926
Son üye
chorni42

Geri