Razer Barracuda X Chroma

Düz Barracuda var catara patara kırılıyor bi kere garantiden değişti dün yine parçası elimde kaldi. Onun disinca çok rahat bir kulaklik, ses kalitesi falan da iyi üstteki arkadaşın yazdığına göre düzeltilmiş kırılma olayi. Alınabilir bence.
Garantiden nasıl degiştiki kullanacı hatası sayıyorlar

Garantiden nasıl degiştiki kullanacı hatası sayıyorlar
Çünkü satici/gönderici Amazondu, amazon bir ürünü kendi satiyorsa arkasinda durur. Ben bu yüzden kirilma olayini bile bile aldim. Şuan stok yok kulaklikta, stok olsa tekrar degistirecegim de stok olmadigi için para iadesi yapıyor en fazla, degisim yapmıyor.

Çünkü satici/gönderici Amazondu, amazon bir ürünü kendi satiyorsa arkasinda durur. Ben bu yüzden kirilma olayini bile bile aldim. Şuan stok yok kulaklikta, stok olsa tekrar degistirecegim de stok olmadigi için para iadesi yapıyor en fazla, degisim yapmıyor.
2022 stok var amozon gönderici satıcı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hmm vay be amozona bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,431
Üyeler
202,288
Son üye
hasanplt43
Geri