Razer BlackShark V2 Pro sizce nasıl?Kesinlikle üzmez hocam aralarında çok bi fark yok zaten.
Razer BlackShark V2 Pro sizce nasıl?Kesinlikle üzmez hocam aralarında çok bi fark yok zaten.
Üst seviye bi kulaklıktır hocam iyidir bütçeniz nedir?Razer BlackShark V2 Pro sizce nasıl?
Bütçe o seviyeye çıkaracağım sonunda.en önemli konu rahatlık istiyorum.kafa yapım büyük ve hala kararsızım.ozellikleri çok hoşuma gitti açıkçası bu kulaklığın.konu açtım ama düşüncelerini söyleyen olmayınca deli gibi konu geziyorumÜst seviye bi kulaklıktır hocam iyidir bütçeniz nedir?
Alın geçin hocam üzmez sizi çok düşünmeye gerek yok deneyimlemediğim bir kulaklık çok bir şey diyemiyorum o segmentte arctis proyu deneyimledim çok güzel rahat bir kulaklıktı dediğiniz model de o segmentte olduğu için arctis pro dan farksız olduğunu düşünüyorum.Bütçe o seviyeye çıkaracağım sonunda.en önemli konu rahatlık istiyorum.kafa yapım büyük ve hala kararsızım.ozellikleri çok hoşuma gitti açıkçası bu kulaklığın.konu açtım ama düşüncelerini söyleyen olmayınca deli gibi konu geziyorum