Neler Yeni

🔥İndirim Razer Barracuda X White 3590₺

ridvan k

80+ Bronze
Hocam güncel kullanıyorum şuan da fakat bu dediklerimi bilsem almazdım alırken bende çok mutluydum dediğim gibi performans olarakta güzel ama bahsettiğim sorunları yaşamanız çok muhtemel belki 1 yıl belki 2 Yıl elbette sıkıntı yaşarsınız çünkü bayağı bu sorunu yaşayan kişiyle görüştüm bende değişim için başvuru yapıcam çünkü. Sonuç olarak beyaz setup kurduğum için tercih ettim kendisini ama maalesef beni üzen bir ürün oldu. Şuanki hedefim iem kulaklığa geçmek çünkü kafaüstü kulaklıkların çoğunda terleme sorunu vs gibi sorunlarda var. Kulakiçi büyük rahatlık diye düşünüyorum artık.
Ne düşünuyosunuz bana da link atarmsnz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Dostlar aynı kulaklığı kullanıyorum 1 yılı aşkın süredir ses performansı başarılı, mikrofonu oyunda ve discord tarzı yerlerde kullandım ne robotik ne boğuk gayet yeterli, bağlantı kopması vs yok bluetooth performansı olarakta gayet başarılı fakat kulaklıkta birden fazla kronik sorun var. Birincisi pedleri lekeleniyor ve iz bırakıyor sürekli temizleseniz bile sonunda olacaktır, ikincisi ses tekerleği ses açıp kısarken cızırtı yapıyor ve ses en sona yakın olunca benim sol kulaklığımda ses gidiyor milim oynatıyorum düzeliyor ama hoş değil, üçüncüsü menteşe çatlağı kulaklığı 1 yıl içinde belki 1 kere düşürmüşümdür ciddi manada temiz kullanmaya özen gösteren biriyim kendiliğinden sağ ve sol kısımlarda menteşe çatlağı oldu ve son olarakta batarya performansı güzel ama yıl 2024 bu kulaklıkta hızlı şarj desteği yok 2 saate yakın beklemeniz lazım bunuda eksi olarak sayabilirsiniz aldığımda 10/9 veriyordum şuan 10/5.5 veriyorum.
Pedleri lekeleniyor dediğin beyaz versiyonu için mi yoksa siyah versiyonda da oluyor mu?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
kullanıyorum sorusu olan varsa cevap verebilirim beyaz için bir yorum yapmam gerekirse almanızı önermem kumaş pedleri leş gibi olur bendeki siyah olmasına rağmen acayip ter kokuyor padleri tabi ben hayatsız olduğum için günde 15 saat fln kullanıyorum
Gerçekten o kadar kir tutuyor mu? Görsel paylaşabilir misiniz?

Siyah olanından kullanıyorum. Şu ana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım.

Ancak yazılımsız kullanılınca ses performansı maalesef düşük. Razer firmasının önerdiği yazılımı(THX Spatial Audio - Surround Sound Application US$19.99) görülebileceği gibi 19,99 dolara satılıyor. Kutudan çıkan kod ile %50 indirimli alabiliyorsunuz. Kulaklıkta THX ses sertifikası bulunmamaktadır, yazılım sadece ekolayzer olarak kullanılmakta. Yazılım kulaklığa özel bir yazılım değildir ve her türlü ses sistemi ile kullanılabilmektedir. Çoğu laptop ücretsiz benzeri ses yazılımları ile gelmekte veya FxSound, SRS Audio, vb. programlar ücretsiz yüklenebiliyor. Steelseries kulaklıklar için kendi programı ücretsiz zaten var. Şunu da belirtmem gerekir aldığım için demiyorum ama THX Spatial Audio yazılımda 10 numara. Demo indirip deneyebilirsiniz.

Fiyat konusuna gelince Razer ve Steelseries gibi markalar premium ürünlerdir. Fiyat performans beklemeyin. 1000 liraya alacağınız kulaklığın mikrofonu veya sesi size göre daha iyi gelebilir. Ne kadar para o kadar köfte değil maalesef. Ürünü siz abartacaksınız.
Birisi bahsettiğiniz yazılımı 14 günlük deneme süreciyle kullanmış, kulaklığa da ayar yapmış ancak deneme süresi bitince ayar gitmemiş. Öyle kullanıyormuş. Böyle bir durum söz konusu mu? Yoksa bug gibi bir şey mi olmuş.

İyi veya kötü kullanımda, herkeste bir süreden sonra aşağıdaki görsel oluşuyor mu?

vc4m30rel6cb1.jpg

Son düzenleme:

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan
Ben de beyaz olan modeli kullanıyorum. Her beyaz üründe olduğu gibi bende de lekelenmeler mevcut. 1 sene aktif kullandım. 1 sene sonunda görseldeki kadar lekelenmese de lekelenmeler var yani . Zamanında siyahı indirimde değil beyazı indirimde diye almıştım. Kulaklıkla alakalı arkadaşların bahsettiği diğer sorunlarla karşılaşmadım. THX audio ile kullanıyroum. Ses ve mikrofon kalitesinden de gayet memnunum.
Gerçekten o kadar kir tutuyor mu? Görsel paylaşabilir misiniz?

Birisi bahsettiğiniz yazılımı 14 günlük deneme süreciyle kullanmış, kulaklığa da ayar yapmış ancak deneme süresi bitince ayar gitmemiş. Öyle kullanıyormuş. Böyle bir durum söz konusu mu? Yoksa bug gibi bir şey mi olmuş.

İyi veya kötü kullanımda, herkeste bir süreden sonra aşağıdaki görsel oluşuyor mu?

Alıntıyı görüntüle

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
Ben de beyaz olan modeli kullanıyorum. Her beyaz üründe olduğu gibi bende de lekelenmeler mevcut. 1 sene aktif kullandım. 1 sene sonunda görseldeki kadar lekelenmese de lekelenmeler var yani . Zamanında siyahı indirimde değil beyazı indirimde diye almıştım. Kulaklıkla alakalı arkadaşların bahsettiği diğer sorunlarla karşılaşmadım. THX audio ile kullanıyroum. Ses ve mikrofon kalitesinden de gayet memnunum.
THX Audio'yu crack mi indirdiniz yoksa 20 dolar verip satın mı aldınız? Ayrıca, eğer mümkünse görsel paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bir de, kulak pedlerini çıkarıp yıkama gibi bir şey yapabiliyor muyuz yoksa deforme mi olurlar sizce?

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan
THX Audio'yu crack mi indirdiniz yoksa 20 dolar verip satın mı aldınız? Ayrıca, eğer mümkünse görsel paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Bir de, kulak pedlerini çıkarıp yıkama gibi bir şey yapabiliyor muyuz yoksa deforme mi olurlar sizce?
Hocam ben satın aldığımda 10 dolardı sanırım satın almıştım. Crack olup olmadığıyla ilgili bir bilgim de yok açıkçası.
Pedi yıkamayı denemedim. Silmeye çalıştım sildim ama çok bi farkı olmadı. Sıcak suyla güzelce temizlesem düzelir gibi bence.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Rüveyda Akın
Hocam ben satın aldığımda 10 dolardı sanırım satın almıştım. Crack olup olmadığıyla ilgili bir bilgim de yok açıkçası.
Pedi yıkamayı denemedim. Silmeye çalıştım sildim ama çok bi farkı olmadı. Sıcak suyla güzelce temizlesem düzelir gibi bence.
Hocam bir an kulaklığı 10 dolara aldınız sandım aklım gidiyodu :D Pedi temizlemek için şöyle bir yöntem önermişler: Yastık kılıfı veya o tip su geçiren bir bezin içine koyup bağlamışlar ve çamaşır makinesinde yıkamışlar. Bu sayede kulak pedi süngeri büyümemiş, şeklini korumuş ve tertemiz olmuş. 3600₺'ye değer mi sizce? Alayım mı? Çok param yok, kyk kredisi ile alacağım ama bilemiyorum. Aşırı arada kaldım. Çok beğeniyordum aylardır.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan
Hocam bir an kulaklığı 10 dolara aldınız sandım aklım gidiyodu :D Pedi temizlemek için şöyle bir yöntem önermişler: Yastık kılıfı veya o tip su geçiren bir bezin içine koyup bağlamışlar ve çamaşır makinesinde yıkamışlar. Bu sayede kulak pedi süngeri büyümemiş, şeklini korumuş ve tertemiz olmuş. 3600₺'ye değer mi sizce? Alayım mı? Çok param yok, kyk kredisi ile alacağım ama bilemiyorum. Aşırı arada kaldım. Çok beğeniyordum aylardır.
Hocam ben aldığımdan beri keyifle kullanıyorum. Hem bluetooth hem de dongle ile kullanılıyor. Pc kulaklık arası mesafe fazla bile olsa kopmuyor. Muadillerinin fiyatları uçmuş durumda. Kablolu kulaklıktan geçtim. (Arctis 3 ) çok rahat çok ergonomik. Ped de değiştirilebiliyor zaten dediğinizi denerim kötü olursa da ped alırım değiştiririm pedleri. Fiyat durumunu takip etmedim ben aldıktan sonra ama şuanda muadillerine bakarak net bi şekilde alınır bence

Resourn

80+
Kronik sorunları olmasa vaad ettiklerini yerine getiren çok iyi bir kulaklık. Özellikle ne kadar temiz kullanırsan kullan yine de ortaya çıkan kronik çatlama sorunu olmasa anında alınası bir kulaklık ama bu kadar parayı verip bir de çatladı çatlayacak endişesiyle kullanmak çok mantıklı değil.

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tuğra Tertemiz
Benim de tercih etmek isteme nedenlerim arasından en önde olanı tasarımı. Sizce bunu mu almalıyım yoksa daha iyi önerileriniz var mı? Kulakiçi kulaklıklarda büyük konfor, biliyorum.
Hocam ben size 1 yıllık kullanıcı deneyimini aktardım kararını vermek size düşer kronik sorunlarını yazdım performansınıda yazdım sonuç sizde.

Top Bottom