- Reaksiyon skoru
- 3
Razer Barracuda x 2022 alınır mı? wireless kulalaklık oldugundan gecıkme olurmu bırde bu fiyat bandında kablosuz kulaklık baska hangılerı var
İyi güzel ama sorunları oluyor. Bende sorun yaşadım iade ettim. Bluetoothta ses sorunu yaşayan çok gördüm . Sorun yaşamazsan güzel kulaklık. Bence alacaksan amazondan falan al en azından sorun yaşayınca iade etmek kolay oluyorRazer Barracuda x 2022 alınır mı? wireless kulalaklık oldugundan gecıkme olurmu bırde bu fiyat bandında kablosuz kulaklık baska hangılerı var
kronık sıkıntsımı varİyi güzel ama sorunları oluyor. Bende sorun yaşadım iade ettim. Bluetoothta ses sorunu yaşayan çok gördüm . Sorun yaşamazsan güzel kulaklık. Bence alacaksan amazondan falan al en azından sorun yaşayınca iade etmek kolay oluyor
Bluetoothtaki sorunu birden fazla gördüm kronik olma ihtimali var. Ama kesin bir şey diyemem. Ben yinede almıştım bende sorun yaşadım. Amazondan aldığım için iade kolay oldu en azındankronık sıkıntsımı var
ses sıkıntı var dıolardı patlama falanKullanıyorum tavsiye ederim, aklınıza takılan bir soru var mı?
Bende yok hocam şans işi birazdases sıkıntı var dıolardı patlama falan