kopernikpizzası
80+
ŞAŞDKALDLAŞDLSŞSLLALALSLWLSLRazer hangi çipi kullanmış beler bilen var mı nordicse alalım
ŞAŞDKALDLAŞDLSŞSLLALALSLWLSLRazer hangi çipi kullanmış beler bilen var mı nordicse alalım
Kral ağır girdibunda para iadesi alınmıyo ya o kadar konuşulmaz
OFFFbunda para iadesi alınmıyo ya o kadar konuşulmaz
telegramda indirim sayfalarını takip ediyorum trendyolu paylaşmış baktım satıcıya vatan kesin kendi sitesinde de vardır dedim açtım konuyu nitekim araştırırken vatanda da olduğunu görüp konuya ekledim.@thepublicman hocam ürününde indirimde olduğunu nerden gördünüz? epey akakçe gibi sitelerde vatan listelenmiyor da merak ettim.
İsme bayıldım, ben memnun kalacağını düşünüyorum üründen. Güzel ürün. Hafif, mikrofonu kaliteli takıp çıkarılabiliyor diye okudum. Bluetooth özelliği var bu harika bir + durumda. Müzik kalitesinin çok iyi olduğunu söylemişti ilk sayfalarda bir arkadaş.Beyler stoğa geldi tekrar. Bir eksiği var mı? Mikrofon veya bilmediğim naneler. Baköadan yapıştırdım anlık stok gelince. Lazımdı.
2 yıldır kullanıyorum sorunsuzBeyler stoğa geldi tekrar. Bir eksiği var mı? Mikrofon veya bilmediğim naneler. Baköadan yapıştırdım anlık stok gelince. Lazımdı.