Güle güle kullanın alanlara hayırlı olsun, alamayanlar üzülmesin kasım ayı uzun. 2024 kasım ayı indirimleri devam edecek eminim herkese iyi geceler.Şansıma okuduğum an stok geldi 2 tane yapıştırdım tamda lazımdı biradere hediye aldım 1 tanede kendime sağolasın paylaşan kişi
Trendyoldakinin bitiş hızı efsaneydi ben alamadım 2-3 dakika ürünü araştırdım forum fenaaga bu ne forumdaki herkes aldı kulaklığı çok iyi sdklfalsdjşkf
al sat yapacağım diye vurgulayanlar değil de şöyle biraderine aldığını söyleyen insanların samimiyetine güveniyorum arkadaşŞansıma okuduğum an stok geldi 2 tane yapıştırdım tamda lazımdı biradere hediye aldım 1 tanede kendime sağolasın paylaşan kişi
İçimden bir ses yakında buralar şikayet konuları açar gibime geliyor. Şaka bir tarafa her alan umarım üzüntüsüz keyifli ayrılır.aga bu ne forumdaki herkes aldı kulaklığı çok iyi sdklfalsdjşkf
Razer hangi çipi kullanmış beler bilen var mı nordicse alalımYeni 500 sayfalık ürün hayırlı olsun
bunda para iadesi alınmıyo ya o kadar konuşulmazYeni 500 sayfalık ürün hayırlı olsun
BARACUDA PRO Almıştık arkadaşla bir serisinde üretim kaynaklı bir ses problemi yaşadık yazılımsal olduğunu söyleyip iade aldılar. ama baya uğraştık bir sorun olduğunu izah edene kadar zaten sorna steelseries arctis nova pro wireless aldım kafam rahat şuanO zaman çok mutlu olayım hocam. Bilerek mağazadan teslim yaptım yarın ehliyet için sağlık ocağına çıkartmaya gidicem rapor tabi verirlerse, mağaza da orada gidip alırım. Teşekkürler konuyu açan arkadaştan Allah razı olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi sorun yaşadınız hocam?
Şans işi, geçmiş olsun.BARACUDA PRO Almıştık arkadaşla bir serisinde üretim kaynaklı bir ses problemi yaşadık yazılımsal olduğunu söyleyip iade aldılar. ama baya uğraştık bir sorun olduğunu izah edene kadar zaten sorna steelseries arctis nova pro wireless aldım kafam rahat şuan