YazılımKafa
80+ Silver
BendeAçtığım da videoya çekerek açıyorum her ürünü zaten, anlarım adaptörden.
BendeAçtığım da videoya çekerek açıyorum her ürünü zaten, anlarım adaptörden.
hele bi 2021 modeli teklif etsin başka yok desinler yangın yerine çıkartırım orayıMağazadan alacak kişiler 2021 kitlemesinler dikkat edin. Kutunun önünde ya da arkasında bluetooth yazıyor olması lazım. 2021 modelde yok 2022 modelde var bluetooth.
Androidde çalışıyor . İos te denemedim. Bende yarın deneyeceğim bu konuyutelefonla kullanılır mı
evet kullanıyom şuan demin pcdeydi 3 kere power tuşuna basıp bt moda geçiyosuntelefonla kullanılır mı
O teklifi yaparsa eğer, yapan şahsı depoya indir varsa kulaklığı al, yoksahele bi 2021 modeli teklif etsin başka yok desinler yangın yerine çıkartırım orayı
Zaten kutudan anlaşılıyor hangi model olduğu.Kargosu gelenler veya mağazadan alacaklar dikkat etsin; 2021 ile 2022 modelin stok kodları farklı. Vatan bize 2022 olanını satmayı taahhüt etti stok kodlarının SS ini atıyorum
Alıntıyı görüntüle
Evet bizim satın aldığım ürün kodunda 443 var.Kargosu gelenler veya mağazadan alacaklar dikkat etsin; 2021 ile 2022 modelin stok kodları farklı. Vatan bize 2022 olanını satmayı taahhüt etti stok kodlarının SS ini atıyorum
Alıntıyı görüntüle