Hocam ben mağazadan teslim seçeneği ile aldığım için, ve mağaza da stok bulunduğu için otomatik böyle mesaj geliyor, ondan biraz rahatım.Bu nasıl bir mesaj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet beyler sabah bir kalkıyoruz hop hepsi iptal
Hocam ben mağazadan teslim seçeneği ile aldığım için, ve mağaza da stok bulunduğu için otomatik böyle mesaj geliyor, ondan biraz rahatım.Bu nasıl bir mesaj
Yok sanki script siteymiş gibi bir mesaj yazmışlar ona güldümHocam ben mağazadan teslim seçeneği ile aldığım için, ve mağaza da stok bulunduğu için otomatik böyle mesaj geliyor, ondan biraz rahatım.
Biraz daha gerçekçi olabilirdiYok sanki script siteymiş gibi bir mesaj yazmışlar ona güldüm
Otomatik mesaj olduğunu biliyorum tabi de, mağaza da stok var ondan dolayı rahatım ya, sanmıyorum iptal edeceklerini.Bunu gece demesi daha şüpheli değil mi
Çok fazla mağazada stok var gözüküyor. Bu ürünün gerçekten o mağazalarda stokta olması ihtimali inandırıcı değil. Kendi seçtiğim mağazada bildiğim bir mağaza . Aylardır stokta görmedim . Sabah ola hayrola. İnşaallah sorun yaşamayız.Ya yok zaten onu biliyorum hazırlayacaklarından değil, stok var mağazada o yüzden yazıyorlar otomatik olarak, opsiyonlarlar diye düşünüyorum.
Hayırlısı bakalım yarın ola hayrola, farklı model verme ihtimalleri de var stok koduna bakıp teslim alın mağazadan alacaklar, ben ona dikkat edeceğim. Yapar mı yaparlar pinpirikliyim biraz.Çok fazla mağazada stok var gözüküyor. Bu ürünün gerçekten o mağazalarda stokta olması ihtimali inandırıcı değil. Kendi seçtiğim mağazada bildiğim bir mağaza . Aylardır stokta görmedim . Sabah ola hayrola. İnşaallah sorun yaşamayız.
hocam mağazadan alma şansım var 2kya değer mi mikrofon sesi ve uzun süreli kullanımda rahatsız etme gibi sorunlar oluyor mu bilgin var mıdırRAZER Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Kablosuz Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BARRACUDA X KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer Barracuda X Kablosuz Kulaklık Razer Barracuda X Kablosuz oyuncu kulaklığı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
trendyol ve vatan bilgisayarda aynı fiyatta her iki satıcı da vatan (trendyol stoğu bitti vatana bakın)
Evet yavaştan kasım indirimleri başlıyor, ilk hafta nabız yoklarlar buda onlardan biri beklediğimden çok iyi fiyata geldi indirim, incelemeleri güzel ama ben kulaklıktan pek anlamıyorum ne kadar iyidir bilmiyorum fiyatının iyi olduğu kesin. Alanlara hayırlı olsun.
2021 vermesinlerde.Hayırlısı bakalım yarın ola hayrola, farklı model verme ihtimalleri de var stok koduna bakıp teslim alın mağazadan alacaklar, ben ona dikkat edeceğim. Yapar mı yaparlar pinpirikliyim biraz.
Açtığım da videoya çekerek açıyorum her ürünü zaten, anlarım adaptörden.2021 vermesinlerde.
Kulaklıklardan anlamıyorum ama bu ürünün bu fiyata çok iyi indirim olduğundan eminim.hocam mağazadan alma şansım var 2kya değer mi mikrofon sesi ve uzun süreli kullanımda rahatsız etme gibi sorunlar oluyor mu bilgin var mıdır
Mağazadan alacak kişiler 2021 kitlemesinler dikkat edin. Kutunun önünde ya da arkasında bluetooth yazıyor olması lazım. 2021 modelde yok 2022 modelde var bluetooth.Hayırlısı bakalım yarın ola hayrola, farklı model verme ihtimalleri de var stok koduna bakıp teslim alın mağazadan alacaklar, ben ona dikkat edeceğim. Yapar mı yaparlar pinpirikliyim biraz.
2k ya fazlasıyla değer. Mikrofonu iyi uzun kullanımdada rahatsız etmez . Konforlu bir kulaklıkhocam mağazadan alma şansım var 2kya değer mi mikrofon sesi ve uzun süreli kullanımda rahatsız etme gibi sorunlar oluyor mu bilgin var mıdır