3 tane alırım diye düşündüm 1 tanesini bile alamadım afnwkbfawValla inan çok bile durdu
3 tane alırım diye düşündüm 1 tanesini bile alamadım afnwkbfawValla inan çok bile durdu
Yinede güven vermedi. İnşaallah iptal olmaz. Yarın mağazaya gidicem erken saatte
Trendyolda satılmasaydı iptal ihtimalini yüksek görürdüm çünkü monitör indiriminide iptal ettiler. Trendyolda da satıldığı için göndereceklerini düşünüyorum çünkü her iki platformda da hatalı fiyata satamazsın ürünüYinede güven vermedi. İnşaallah iptal olmaz. Yarın mağazaya gidicem erken saatte
Bunu gece demesi daha şüpheli değil miValla bunu dedikten sonra iptal etme şanslarının %0.0.01 olduğunu düşünüyorum Alıntıyı görüntüle
Bu arada şimdi ben mağazadan seçtim o 1 tanesini opsiyonluyorlar değil mi? satamazlar yani ben alana kadar doğru muyum?Alıntıyı görüntüle şu yazı bana güven verdi şahsen.
Hocam aman olmasın yaBunu gece demesi daha şüpheli değil mi
Bendede öyle ama inandırıcı değil. Bu saatte mağazada ürün hazırlamazlar bence. Sistem otomatik öyle yazmıştır diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle şu yazı bana güven verdi şahsen.
Bu nasıl bir mesajValla bunu dedikten sonra iptal etme şanslarının %0.0.01 olduğunu düşünüyorum Alıntıyı görüntüle
Ya yok zaten onu biliyorum hazırlayacaklarından değil, stok var mağazada o yüzden yazıyorlar otomatik olarak, opsiyonlarlar diye düşünüyorum.Bendede öyle ama inandırıcı değil. Bu saatte mağazada ürün hazırlamazlar bence. Sistem otomatik öyle yazmıştır diye düşünüyorum
Güven verdi lafına espri yapasım var ama siyasete girmek istemiyorum yarın evden alırlar mesai varAlıntıyı görüntüle şu yazı bana güven verdi şahsen.