Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fodbrok

80+
1990 TL'ye ürünü teslim alan oldu mu? Bende hala Sipariş Onaylandı diyor sadece.
Ben mağazadan teslim ile aldım hocam yaklaşık 1 saat önce, mağazadaki çalışan 10-15 tane kadar vardı dedi. 3 tanesini oradaki çalışanlar almış, kalanları da internetten mağaza teslimle satılmış. Hatta herkes sabah açılışta gidip almış galiba en son ben gitmişim sanırım, mağazada teslime ayrılan ürünlerin olduğu yerde sadece 1 tane barracuda x kalmıştı. Sipariş geçen herkes erkenden teslim almış yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elden alanlardan yeni sürüm olduğunu teyit eden oldu mu acaba ?
Evet, yeni 2022 model. Dongle giriş köşede, ortada değil.

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA
Bende hala "Sipariş Onaylandı" yazıyor geceden beri. İptal olacak diye korkuyorum :D

Ben mağazadan teslim ile aldım hocam yaklaşık 1 saat önce, mağazadaki çalışan 10-15 tane kadar vardı dedi. 3 tanesini oradaki çalışanlar almış, kalanları da internetten mağaza teslimle satılmış. Hatta herkes sabah açılışta gidip almış galiba en son ben gitmişim sanırım, mağazada teslime ayrılan ürünlerin olduğu yerde sadece 1 tane barracuda x kalmıştı. Sipariş geçen herkes erkenden teslim almış yani.

Evet, yeni 2022 model. Dongle giriş köşede, ortada değil.
Anladım hocam, benim bulunduğum ilde mağazada stok gözükmüyordu mecbur kargo olarak sipariş verdim

Az önce vatanı aradım. Pembe ve Beyaz rengi var dediler. Fiyat olarak 4600 dedi. Mecbur kargo bekleyeceğim

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Elden alanlardan yeni sürüm olduğunu teyit eden oldu mu acaba ?
17307136904794785077548057577247.jpg

Yeni olmasa bluetooth yazmaz hocam, arkada model no da 443 var .

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Urunu az once teslim aldım.Konu sahibine tesekkur ederim.Fotograf atacaktim fakat fotogram attirmiyor neden bilmiyorum.

hakanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hakan AKKAYA
Bu arada konu sahibine bende teşekkür ederim. Tesadüfen gördüm sipariş verdim. Neye niyet neye kısmet misali oldu

AurumLuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Cem Altunay
Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler. Konu sahibine de ayrıca teşekkürler. 1 tane aldım şu anda kargoda.

KingDeViL

80+ Bronze
Bende Vatan'a gidip alacaktım fakat şuan sitesinde yüksek fiyattan satılıyor ve sepete eklenebiliyor. Artık vermezler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom