Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
2 tane aldım
istanbul'da olan var ise elden 2500 TL veririm

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir
Güncellemek için dongle'ı direkt bilgisayara mi bağlamak gerekiyor? Kutudan çıkan aradaki kabloyu kullanmadan yani?
fark etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bu aletin şarj seviyesini falan göreceğimiz bir program yok mu?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Corsair Void RGB Elite Wireless'ten bu kulaklığa geçtim. Ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum çünkü normalde aynı fiyat bandında satılıyorlar. Malzeme kalitesi olarak Corsair çok daha önde diyebilirim. Razer'a çok daha nazik davranmak lazım, LoL filan oynuyorsanız elinizde kalabilir. Zaten kullanım kılavuzunda da özellikle belirtmişler, aşağıya ekledim.

Ses kalitesi olarak ise THX Spatial Audio ile birlikte Razer'ı daha çok beğendim. Ancak THX olmadan Corsair'den pek bir farkı yok, hatta Corsair'e göre ses daha boğuk (basslı gibi) diyebilirim. Programın ücreti %50 indirimle birlikte 10 dolar (350 TL). Yani kulaklık 2350 TL'ye gelmiş oldu. Size de THX'i şiddetle tavsiye ederim. Zaten 15 gün deneme süresi veriyor, o süreçte deneyip kendiniz de karar verebilirsiniz.

image.translated.jpg

1730907376291.png

Marisquex

80+
Corsair Void RGB Elite Wireless'ten bu kulaklığa geçtim. Ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum çünkü normalde aynı fiyat bandında satılıyorlar. Malzeme kalitesi olarak Corsair çok daha önde diyebilirim. Razer'a çok daha nazik davranmak lazım, LoL filan oynuyorsanız elinizde kalabilir. Zaten kullanım kılavuzunda da özellikle belirtmişler, aşağıya ekledim.

Ses kalitesi olarak ise THX Spatial Audio ile birlikte Razer'ı daha çok beğendim. Ancak THX olmadan Corsair'den pek bir farkı yok, hatta Corsair'e göre ses daha boğuk (basslı gibi) diyebilirim. Programın ücreti %50 indirimle birlikte 10 dolar (350 TL). Yani kulaklık 2350 TL'ye gelmiş oldu. Size de THX'i şiddetle tavsiye ederim. Zaten 15 gün deneme süresi veriyor, o süreçte deneyip kendiniz de karar verebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
THX yerine Dolby nasıl olur? Deneyimleme şansınız oldu mu?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
THX yerine Dolby nasıl olur? Deneyimleme şansınız oldu mu?
Hiç fark hissedemedim. Hatta belki satın almadan çalışmıyor bile olabilir.
Çünkü sadece "Ready to Use" yazıyor. Bir şeye tıklanmıyor, ayar yapılmıyor.
1730909326092.png

Marisquex

80+

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Ücretli olduğu için belki çalışmamıştır. Deneme sürümü mevcuttu onu kullandınız mı?
Evet 7 günlük deneme sürümündeyim şu anda. Ancak fotoğrafta gördüğün gibi herhangi bir kapatıp açma tuşu bile yok. Olsa kapat aç kapat aç yaparak arada fark var mı yok mu anlayabilirdim. Fark olsa bile çok az vardır. Çünkü Dolby'li olan haliyle THX'li olan hali arasında çok fark var.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Evet 7 günlük deneme sürümündeyim şu anda. Ancak fotoğrafta gördüğün gibi herhangi bir kapatıp açma tuşu bile yok. Olsa kapat aç kapat aç yaparak arada fark var mı yok mu anlayabilirdim. Fark olsa bile çok az vardır. Çünkü Dolby'li olan haliyle THX'li olan hali arasında çok fark var.
Sisteme tiklauip setting kisminda eq ayari vardi diye buliyorum

Marisquex

80+

Cyrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Caner ÇARŞANBA
usb dongle ile bağlantı kuramadım bir türlü neyi yanlış yapıyorum acaba diyeceğim yeşil ışıktan mavi ışığa geçiyor kulaklık direkt bluetooth da çalışıyor ama diğer bağlantıyı kuramadım

şuan bluetooth bağlantısı da gitti kulaklık yeni geldi
basılı tuttuğumuzda aktif olmuyor mu on of ve şarkı değiş şeklinde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,898
Üyeler
160,899
Son üye