onurkaplan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 639
2 tane aldım
istanbul'da olan var ise elden 2500 TL veririm
istanbul'da olan var ise elden 2500 TL veririm
fark etmezGüncellemek için dongle'ı direkt bilgisayara mi bağlamak gerekiyor? Kutudan çıkan aradaki kabloyu kullanmadan yani?
THX yerine Dolby nasıl olur? Deneyimleme şansınız oldu mu?Corsair Void RGB Elite Wireless'ten bu kulaklığa geçtim. Ufak bir karşılaştırma yapmak istiyorum çünkü normalde aynı fiyat bandında satılıyorlar. Malzeme kalitesi olarak Corsair çok daha önde diyebilirim. Razer'a çok daha nazik davranmak lazım, LoL filan oynuyorsanız elinizde kalabilir. Zaten kullanım kılavuzunda da özellikle belirtmişler, aşağıya ekledim.
Ses kalitesi olarak ise THX Spatial Audio ile birlikte Razer'ı daha çok beğendim. Ancak THX olmadan Corsair'den pek bir farkı yok, hatta Corsair'e göre ses daha boğuk (basslı gibi) diyebilirim. Programın ücreti %50 indirimle birlikte 10 dolar (350 TL). Yani kulaklık 2350 TL'ye gelmiş oldu. Size de THX'i şiddetle tavsiye ederim. Zaten 15 gün deneme süresi veriyor, o süreçte deneyip kendiniz de karar verebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hiç fark hissedemedim. Hatta belki satın almadan çalışmıyor bile olabilir.THX yerine Dolby nasıl olur? Deneyimleme şansınız oldu mu?
Ücretli olduğu için belki çalışmamıştır. Deneme sürümü mevcuttu onu kullandınız mı?Hiç fark hissedemedim. Hatta belki satın almadan çalışmıyor bile olabilir.
Çünkü sadece "Ready to Use" yazıyor. Bir şeye tıklanmıyor, ayar yapılmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet 7 günlük deneme sürümündeyim şu anda. Ancak fotoğrafta gördüğün gibi herhangi bir kapatıp açma tuşu bile yok. Olsa kapat aç kapat aç yaparak arada fark var mı yok mu anlayabilirdim. Fark olsa bile çok az vardır. Çünkü Dolby'li olan haliyle THX'li olan hali arasında çok fark var.Ücretli olduğu için belki çalışmamıştır. Deneme sürümü mevcuttu onu kullandınız mı?
Sisteme tiklauip setting kisminda eq ayari vardi diye buliyorumEvet 7 günlük deneme sürümündeyim şu anda. Ancak fotoğrafta gördüğün gibi herhangi bir kapatıp açma tuşu bile yok. Olsa kapat aç kapat aç yaparak arada fark var mı yok mu anlayabilirdim. Fark olsa bile çok az vardır. Çünkü Dolby'li olan haliyle THX'li olan hali arasında çok fark var.
Evet varmış biraz kurcalayayım.Sisteme tiklauip setting kisminda eq ayari vardi diye buliyorum
Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim belki dolby iyiyse thx almaya gerek kalmazEvet varmış biraz kurcalayayım.
Deneyimleyince dolby-Thx arasi fark varsa soyler msniz?Hs80den barracuda x e gecince seviye dusmus gibi hissettigim icin kulakligi rafa kaldirdimEvet varmış biraz kurcalayayım.
+++ya bu aletin şarj seviyesini falan göreceğimiz bir program yok mu?