Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Açtığım konuda belirtmiştim :D Hepsini indirmek istemiyorum.Razere geçip ses ayarlarını kurcaladıktan sonra hs80e tekrar geçtiğimde eq ayarı tepki vermiyordu.Onun için uğraşmayıp pcyi sıfırladım.Zaten sıfırlamayı düşünüyordum.Fakat yine olursa uğraşmak istemiyorum ondan dolayı sordum.
Bende şu an sadece THX ve 7.1 var ve çalışıyor, diğerlerini sildim. O yüzden 7.1 de gerekiyordur belki dedim ama gerekmiyor da olabilir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Bende şu an sadece THX ve 7.1 var ve çalışıyor, diğerlerini sildim. O yüzden 7.1 de gerekiyordur belki dedim ama gerekmiyor da olabilir.
Thx indirdim
1730920223930.png

sadce bu mu?
Eq ayarı falan nasıl yapacağım

Edit:Benim körlüğümmüş.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Thx indirdim
Alıntıyı görüntüle
sadce bu mu?
Eq ayarı falan nasıl yapacağım

Edit:Benim körlüğümmüş.
Sen seri numarasını 2 gün önce girmişsin herhalde. Bende sağ üstte 15 gün kaldı yazıyor. Yani dediğim gibi seri no girildiği anda 15 günlük deneme sürümü aktif oluyormuş.

Spotify'ın sağından THX'e geç yoksa seste bir değişiklik olmuyor. Her uygulamada seçmek gerekiyor. THx uyumlu oyunlarda da THX Competitive seçeneği çıkıyor.
1730920519207.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Sen seri numarasını 2 gün önce girmişsin herhalde. Bende sağ üstte 15 gün kaldı yazıyor. Yani dediğim gibi seri no girildiği anda 15 günlük deneme sürümü aktif oluyormuş.

Spotify'ın sağından THX'e geç yoksa seste bir değişiklik olmuyor. Her uygulamada seçmek gerekiyor. THx uyumlu oyunlarda da THX Competitive seçeneği çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Evet fakat bir fark olmamıştı diye hatırlıyorum.Şu hs80in yanında yine geride kaldığını düşünüyorm

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Evet fakat bir fark olmamıştı diye hatırlıyorum.Şu hs80in yanında yine geride kaldığını düşünüyorm
Dediğim gibi ilk yaptığında uygulamanın yanından THX'i seçmemişsindir, dolayısıyla da fark olmamıştır. HS80'in gerisinde kalması normal çünkü o 3700 TL'lik bir kablolu kulaklık, bu ise 3700 TL'lik kablosuz kulaklık. Firma kablosuz olması için harcadığı parayı diğer parçalardan kısarak nötrlemeli yoksa ürün fazla pahalı olur. Kısacası aynı fiyattaki kablolu kulaklıkla başka bir kablosuz kulaklığı karşılaştırmak doğru olmaz çünkü aynı kulvarda yarışmıyorlar.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Dediğim gibi ilk yaptığında uygulamanın yanından THX'i seçmemişsindir, dolayısıyla da fark olmamıştır. HS80'in gerisinde kalması normal çünkü o 3700 TL'lik bir kablolu kulaklık, bu ise 3700 TL'lik kablosuz kulaklık. Firma kablosuz olması için harcadığı parayı diğer parçalardan kısarak nötrlemeli yoksa ürün fazla pahalı olur. Kısacası aynı fiyattaki kablolu kulaklıkla başka bir kablosuz kulaklığı karşılaştırmak doğru olmaz çünkü aynı kulvarda yarışmıyorlar.
Aslında bu kulaklık bayadır 2k ya satılıyordu.Şu an 3.7k olması sebebi stokta olmadığı içindir.Ben razerin genel olarak kulaklıklarını beğenemiyorum.Mouse konusunda başarılılar fakat kulaklık olarak ne malzeme ne de ses kalitesi başarılı diyebilirim.Diğerlerine göre*Sebebi ise çok kulaklık denedim en sonunda hs80e geçtim.Çok unrated bir kulaklık bilinse eminim ki çok satar.Parça kalitesi ve eq ayarları ile sesi cidden çok güzel.Vatanda ki indirimle kablosuza geçmek istedim fakat geçemeyeceğim gibi ilginz için teşekkür ederim tekrardan

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Aslında bu kulaklık bayadır 2k ya satılıyordu.Şu an 3.7k olması sebebi stokta olmadığı içindir.Ben razerin genel olarak kulaklıklarını beğenemiyorum.Mouse konusunda başarılılar fakat kulaklık olarak ne malzeme ne de ses kalitesi başarılı diyebilirim.Diğerlerine göre*Sebebi ise çok kulaklık denedim en sonunda hs80e geçtim.Çok unrated bir kulaklık bilinse eminim ki çok satar.Parça kalitesi ve eq ayarları ile sesi cidden çok güzel.Vatanda ki indirimle kablosuza geçmek istedim fakat geçemeyeceğim gibi ilginz için teşekkür ederim tekrardan
Bendeki Corsair Void RGB Elite Wireless 16 saatlik bir bataryaya sahip olduğu için 7-8 aydır bu Barracuda X'i takip ediyordum. Çünkü 50 saatlik bir pil ömrü var. Ancak hiç 2000 TL'ye satıldığını görmedim. Akakçe'de de son 1 yıldır 3600 TL bandında gezdiği gözüküyor. 2021 versiyonuyla karıştırıyor olabilir misin?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Bendeki Corsair Void RGB Elite Wireless 16 saatlik bir bataryaya sahip olduğu için 7-8 aydır bu Barracuda X'i takip ediyordum. Çünkü 50 saatlik bir pil ömrü var. Ancak hiç 2000 TL'ye satıldığını görmedim. Akakçe'de de son 1 yıldır 3600 TL bandında gezdiği gözüküyor. 2021 versiyonuyla karıştırıyor olabilir misin?
Hs80den bahsetmıstım.2000-2400aralarında dolanıyordu itopyada.Akakçede gözükmüyor sebebi ise sepette düşüyordu

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mazlum Pınar
Siparişi ilk gece verdim, sabah kargolandı ve dün elime ulaştı. Direkt yazmak istemedim ama 1 gündür kullanıyorum gayet memnunum. Firmware update yapmayı unutmayın.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Hs80den bahsetmıstım.2000-2400aralarında dolanıyordu itopyada.Akakçede gözükmüyor sebebi ise sepette düşüyordu
He pardon. :D
Kablosuz kulaklık arayışında olduğum için ona hiç bakmadım, doğrudur. Ancak dediğim gibi kablolu kulaklıklar genelde çok güzel oluyor çünkü kablosuzdaki üretim dertleri yok. Mesela çoğu kablosuzun mikrofon kalitesi berbat ve sebebini bilmiyorum. Belli ki kablo olmadan ses kalitesi bir hayli düşüyor. Lenovo Legion H600 almıştım ve mikrofonu 150 TL'ye aldığım Rampage kulaklığınkinden daha kötüydü. Ama işte insan bir yerden sonra ilk önce mouse kablosundan, sonra da kulaklığın kablosundan kurtulmak istiyor. O yüzden de kaliteden ödün vermek gerekiyor. Kablo ve batarya umrumda olmasa Barracuda X'in yüzüne bakmazdım. O kadar da ahım şahım bir kulaklık değil. :peepo1:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
He pardon. :D
Kablosuz kulaklık arayışında olduğum için ona hiç bakmadım, doğrudur. Ancak dediğim gibi kablolu kulaklıklar genelde çok güzel oluyor çünkü kablosuzdaki üretim dertleri yok. Mesela çoğu kablosuzun mikrofon kalitesi berbat ve sebebini bilmiyorum. Belli ki kablo olmadan ses kalitesi bir hayli düşüyor. Lenovo Legion H600 almıştım ve mikrofonu 150 TL'ye aldığım Rampage kulaklığınkinden daha kötüydü. Ama işte insan ilk önce mouse kablosundan, sonra da kulaklığın kablosundan kurtulmak istiyor. O yüzden de kaliteden ödün vermek gerekiyor. Kablo ve batarya umrumda olmasa Barracuda X'in yüzüne bakmazdım. :peepo1:
Evet batarya ömrü cidden çok iyi.Klavyem ve mouse kablosuz fakat kulaklık kablolu kalmaya devam edecek diye biliyorum.Ek olarak hs80i yine öveceğim özür dilerim çünkü
mikrofon testi wirelesste de iyi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Evet batarya ömrü cidden çok iyi.Klavyem ve mouse kablosuz fakat kulaklık kablolu kalmaya devam edecek diye biliyorum.Ek olarak hs80i yine öveceğim özür dilerim çünkü
mikrofon testi wirelesste de iyi
Bu bütçelerde mikrofon zaten iyi. :D
Bunun da eksisi batarya süresinin Corsair Void RGB Elite Wireless gibi düşük olması ve biraz ağır olması. Ben tercih etmezdim ama bunları umursamayan kişiler için gayet güzel gözüküyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Bu bütçelerde mikrofon zaten iyi. :D
Bunun da eksisi batarya süresinin Corsair Void RGB Elite Wireless gibi düşük olması ve biraz ağır olması. Ben tercih etmezdim ama bunları umursamayan kişiler için gayet güzel gözüküyor.
Evet cidden sarj süresi kötü.Olsa tadından yenmez.Bu arada ağır bir kulaklık olsa da hiç kulak ağrısı veya baş ağrısı çekmedim.Çok rahat bir kulaklık

Edit:Sponsor olmadılar valla.Keşke olsalar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom