Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Evet cidden sarj süresi kötü.Olsa tadından yenmez.Bu arada ağır bir kulaklık olsa da hiç kulak ağrısı veya baş ağrısı çekmedim.Çok rahat bir kulaklık

Edit:Sponsor olmadılar valla.Keşke olsalar.
Baş ağrısı değil de ağır olunca kafadan kolay kayıyor. Bendeki Corsair Void RGB Elite Wireless 400 gramdı, yemek yerken öne kayıyordu tabağın içine düşecekti. :peeposad:

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
Kulaklık geldi. Beklediğimden çok daha kaliteli. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.

Kutusunda 7.1 desteğinden bahsedilmiyor. 7.1 her kulaklıkta uygulanabilir mi?
7.1 var, razerin sitesinden ürünü kaydediyorsun mailine kod geliyor o kod ile 7.1 uygulamasını indirip aktif ediyorsun.
Dolby'nin "Music" ayarında normalinden daha iyi oluyor (foto ekledim). Ancak yine de THX'in ses kalitesi bana daha iyi geldi. Youtube'dan Dolby için EQ ayarı yaptım ancak pek olmadı, basslar sönük gelmeye başladı. Belki de daha iyi bir EQ ayarıyla Dolby THX kadar iyi performans verebilir ancak bilen birinin yapıp ayarları göstermesi gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle

Burası için iyi bir ayar bulup denemek lazım.
Alıntıyı görüntüle

@_Emir bence sen de THX ile deneyebilirsin. Sonuçta 15 gün ücretsiz kullanılabiliyor. Belki de benim müzik kulağım yoktur. Siz de mutlaka deneyin.

Hocam THX ve Dolby denedim. Dolbyde pek farkı göremedim, THX de ise 10 dolar verecek kadar performans farkı duyamadım ben. Sesi bir tık inceltti ve sesi yükseltti. Sanırım EQ yapmam lazım ama EQ dan hiç anlamadım ve 1 müzik türü için EQ yapmak lazım diye biliyorum şarkı listemde birbirinden farklı şarkı türleri var. Bence razer 7.1 surround yeterli oluyor

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,004
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
7.1 var, razerin sitesinden ürünü kaydediyorsun mailine kod geliyor o kod ile 7.1 uygulamasını indirip aktif ediyorsun.

Hocam THX ve Dolby denedim. Dolbyde pek farkı göremedim, THX de ise 10 dolar verecek kadar performans farkı duyamadım ben. Sesi bir tık inceltti ve sesi yükseltti. Sanırım EQ yapmam lazım ama EQ dan hiç anlamadım ve 1 müzik türü için EQ yapmak lazım diye biliyorum şarkı listemde birbirinden farklı şarkı türleri var. Bence razer 7.1 surround yeterli oluyor
Bir kaç saattir THX ile kullanıyorum ve denemek için kapattığımda ses sanki aramızda duvar varmış gibi geliyor. THX'i açtığımda ise çok daha net duyuyorum. Basslar da bence daha iyi oluyor. 10 dolar verilip verilmeyeceği tartışılır ama ben almayı planlıyorum. 15 günlük deneme süresinin sonunda bir kaç gün de normal kullanırım, baktım olmuyor satın alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sinan

bahsettiğiniz uygulama için sadece win10 yazıyor. win11 de kullanabilir miyim. şu an deneme fırsatım yok bilgilendirirseniz sevinirim

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88