Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Amd34

80+ Silver
aga sen adamın sahibindendeki satıcılarla dalga geçmiyormuydun, sende al-satçıymışsın be reis, 2000 tl ye iyi okutmuşsun bu arada
Yok knk al sat için kötü bir ürün 2 tane aldım bir mavi bir turuncu hangisini beğenirsem diye maviyi kullanıyorum turuncuyu postaladım :D

Amd34

80+ Silver
850 TL ye alıp 2000 TL ye satabiliyorsan gerçekten de al-sat için kötü ürünmüş.
Knk zor gidecek bir ürün çoğu kişi aldığı için :D normal de 6 tane filan almıştım iptal ettim hepsini 2 tane bıraktım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

850 TL ye alıp 2000 TL ye satabiliyorsan gerçekten de al-sat için kötü ürünmüş
Ama temu satmasa TR'de 2500 TL bile olsa alırım o derece iyi bir ürün

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Nik Flatron
aga sen adamın sahibindendeki satıcılarla dalga geçmiyormuydun, sende al-satçıymışsın be reis, 2000 tl ye iyi okutmuşsun bu arada
Evet al satçı kendisi. Farklı hesaplarla farklı kişi gibi davranıyor. Beni sarı siteye şikayet edip hesabımı kapattıracaktı sözde. Ben de onu sarı siteye şikayet ettim kvkk ihlali, çift hesap kullanımı ve aldatıcı ilanlar açmak ile ilgili. Sarı siteden de aradılar kvkk ihlali için. konuştuk, süreç işliyor. Şu an mutlu mesut bu arkadaş. Tadını çıkarsın. Ayrıca cimer üzerinden de şikayet edildi Adalet Bakanlığına. Cimerin ilerlemesini bekliyorum. Savcılığa da gidebilirim iş uzarsa. kanıt çok nede olsa.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn

frqn

80+
Knk zor gidecek bir ürün çoğu kişi aldığı için :D normal de 6 tane filan almıştım iptal ettim hepsini 2 tane bıraktım :D

Ama temu satmasa TR'de 2500 TL bile olsa alırım o derece iyi bir ürün
Stoklar yenilendikçe baktın herkes alıyor iptal ettin heralde, çünkü ilk alanlardan biri sendin pp falanda atıyordun verdiğin siparişlere ilişkin, sahibinden deki satıcılara takıldığını görünce şaşırmıştım açıkcası. Bende siyah almadığıma pişman oldum, son güne kadar hep cırtlak renkler stoğa girdi, neyse hayırlısı artık.

Amd34

80+ Silver
Stoklar yenilendikçe baktın herkes alıyor iptal ettin heralde, çünkü ilk alanlardan biri sendin pp falanda atıyordun verdiğin siparişlere ilişkin, sahibinden deki satıcılara takıldığını görünce şaşırmıştım açıkcası. Bende siyah almadığıma pişman oldum, son güne kadar hep cırtlak renkler stoğa girdi, neyse hayırlısı artık.
Hocam takılma değil elinde olmayan ürünü satışa sunmuş arkadaş o olayı çok farklı lans etti buraya kısaca anlatayım ürün elinde yok satışa sunmuş bende 1k yazdım soru olarak o da cevap vermiş o cevabı buraya atınca başladı bana sallamaya kvkk savcılık vs olay ordan koptu :D

Hocam satmak için gerçekten kötü tercih olacaktı dediğin gibi ilk alanlardanım çok fazla olacağı için mouse dengi de bulunuyor zor gidecek aula daha rahat gider mesela sağlık olsun 1 adet de olsa aldıysanız hayırlı olsun

frqn

80+
Hocam takılma değil elinde olmayan ürünü satışa sunmuş arkadaş o olayı çok farklı lans etti buraya kısaca anlatayım ürün elinde yok satışa sunmuş bende 1k yazdım soru olarak o da cevap vermiş o cevabı buraya atınca başladı bana sallamaya kvkk savcılık vs olay ordan koptu :D

Hocam satmak için gerçekten kötü tercih olacaktı dediğin gibi ilk alanlardanım çok fazla olacağı için mouse dengi de bulunuyor zor gidecek aula daha rahat gider mesela sağlık olsun 1 adet de olsa aldıysanız hayırlı olsun
aula hala stokta, bence daha zor satışı olur, neyse artık alan herkese hayırlı olsun, temu bu fiyatlarla bu ürünleri bizimle buluşturdu helal olsun

Amd34

80+ Silver
aula hala stokta, bence daha zor satışı olur, neyse artık alan herkese hayırlı olsun, temu bu fiyatlarla bu ürünleri bizimle buluşturdu helal olsun
Valla bence de knk aulanın şu avantajı var en kötü 1500'e gider satıştan kalkması lazım hemen satılmaz ama biraz zaman geçince custom klavye olarak uygun kalıyor fiyatı temu satmasa 2k bile almak zor bu klavyeyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Nik Flatron
Bu arkadaş farklı hesaplarla farklı fiyattan ürün koyuyor ilana ve farklı konumlarda sürekli. Benim ilanım tek adres ve elden teslimdi, asla kargo yapmıyorum. Birisine elden teslim salatalık veremeyiz ya. Elimde olmadığını iddia ettiği ürün için bana 1700 teklif etti ve bende kabul ettim. Ancak kaçtı :) Kişisel mesajları ve isimlerin kvkk kapsamında olduğunu bilmiyor. Burada bana hakaret te etti. Her seferinde uyardım. Hakaretlerine hakaretle karşılık veröedim. Anlamadı dinlemedi. Dingil dedi, aç köpek dedi vs. Ben al satçı da değilim. Forum gazıyla gereksiz yere mouse ve klavye alan sanırım alışveriş bağımlısıyım. İlanlarıma bakarsanız anlarsınız. Bir küsür senedir gereksiz yere aldığım bt bir klavye bile duruyor. Satma konusunda becerikli değilim. Konu buraya kadar gelmeden önce uyardım ama dalga geçip eğlendi.
@frqn

Son düzenleme:

Garipbirfizikci

80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül dostum buraya bakabilir misin? yılan hikayesine dönmüş
_________________________________________________________________________________________________
Bu arada kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum 2022 versiyon olması lazım artıları:
50 saat kullanım,
Diğer ses uygulamalarıyla uyumu,
Mikrofon çıkartılıyor,
Tek tuşla blutooth aracılığıyla telefona bağlayarak evin diğer köşesinde müzik,
Type C

Dezavantajı:
2 günde bir sinyal dalgalanma yapıyor,
kendi uygulamasındaki EQ ayarlarıyla çok patlama yapıyor,
Sinyal bir kez rahatsız edilirse tak diye kendini kapatıyor,
Kötü bir type c - type a dönüşüm kablosu var,
Type c olduğu için güvenlik sertifikası çok geçerli değil, secure boot tarzı durumlarda çalıştırmıyor çıkart tak gerekiyor

biraz geç oldu umarım alanlar memnun kalır
____________________________________________________________________________________________
Diğer ses uygulamaları= DTS X Headphone ve Windows 7.1 ses

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom