Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,284
aynı fiyata satıyorsan alayımElimde sıfır kutusu acilmamiş var alan varsa iletişime geçebilir

aynı fiyata satıyorsan alayımElimde sıfır kutusu acilmamiş var alan varsa iletişime geçebilir
aga sen adamın sahibindendeki satıcılarla dalga geçmiyormuydun, sende al-satçıymışsın be reis, 2000 tl ye iyi okutmuşsun bu aradagerek kalmadı knka apexin birini sattım 2 bine
Yok knk al sat için kötü bir ürün 2 tane aldım bir mavi bir turuncu hangisini beğenirsem diye maviyi kullanıyorum turuncuyu postaladımaga sen adamın sahibindendeki satıcılarla dalga geçmiyormuydun, sende al-satçıymışsın be reis, 2000 tl ye iyi okutmuşsun bu arada
850 TL ye alıp 2000 TL ye satabiliyorsan gerçekten de al-sat için kötü ürünmüşYok knk al sat için kötü bir ürün 2 tane aldım bir mavi bir turuncu hangisini beğenirsem diye maviyi kullanıyorum turuncuyu postaladım![]()
Knk zor gidecek bir ürün çoğu kişi aldığı için850 TL ye alıp 2000 TL ye satabiliyorsan gerçekten de al-sat için kötü ürünmüş.
Ama temu satmasa TR'de 2500 TL bile olsa alırım o derece iyi bir ürün850 TL ye alıp 2000 TL ye satabiliyorsan gerçekten de al-sat için kötü ürünmüş
Evet al satçı kendisi. Farklı hesaplarla farklı kişi gibi davranıyor. Beni sarı siteye şikayet edip hesabımı kapattıracaktı sözde. Ben de onu sarı siteye şikayet ettim kvkk ihlali, çift hesap kullanımı ve aldatıcı ilanlar açmak ile ilgili. Sarı siteden de aradılar kvkk ihlali için. konuştuk, süreç işliyor. Şu an mutlu mesut bu arkadaş. Tadını çıkarsın. Ayrıca cimer üzerinden de şikayet edildi Adalet Bakanlığına. Cimerin ilerlemesini bekliyorum. Savcılığa da gidebilirim iş uzarsa. kanıt çok nede olsa.aga sen adamın sahibindendeki satıcılarla dalga geçmiyormuydun, sende al-satçıymışsın be reis, 2000 tl ye iyi okutmuşsun bu arada
Stoklar yenilendikçe baktın herkes alıyor iptal ettin heralde, çünkü ilk alanlardan biri sendin pp falanda atıyordun verdiğin siparişlere ilişkin, sahibinden deki satıcılara takıldığını görünce şaşırmıştım açıkcası. Bende siyah almadığıma pişman oldum, son güne kadar hep cırtlak renkler stoğa girdi, neyse hayırlısı artık.Knk zor gidecek bir ürün çoğu kişi aldığı içinnormal de 6 tane filan almıştım iptal ettim hepsini 2 tane bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama temu satmasa TR'de 2500 TL bile olsa alırım o derece iyi bir ürün
Hocam takılma değil elinde olmayan ürünü satışa sunmuş arkadaş o olayı çok farklı lans etti buraya kısaca anlatayım ürün elinde yok satışa sunmuş bende 1k yazdım soru olarak o da cevap vermiş o cevabı buraya atınca başladı bana sallamaya kvkk savcılık vs olay ordan koptuStoklar yenilendikçe baktın herkes alıyor iptal ettin heralde, çünkü ilk alanlardan biri sendin pp falanda atıyordun verdiğin siparişlere ilişkin, sahibinden deki satıcılara takıldığını görünce şaşırmıştım açıkcası. Bende siyah almadığıma pişman oldum, son güne kadar hep cırtlak renkler stoğa girdi, neyse hayırlısı artık.
Hocam satmak için gerçekten kötü tercih olacaktı dediğin gibi ilk alanlardanım çok fazla olacağı için mouse dengi de bulunuyor zor gidecek aula daha rahat gider mesela sağlık olsun 1 adet de olsa aldıysanız hayırlı olsunStoklar yenilendikçe baktın herkes alıyor iptal ettin heralde, çünkü ilk alanlardan biri sendin pp falanda atıyordun verdiğin siparişlere ilişkin, sahibinden deki satıcılara takıldığını görünce şaşırmıştım açıkcası. Bende siyah almadığıma pişman oldum, son güne kadar hep cırtlak renkler stoğa girdi, neyse hayırlısı artık.
aula hala stokta, bence daha zor satışı olur, neyse artık alan herkese hayırlı olsun, temu bu fiyatlarla bu ürünleri bizimle buluşturdu helal olsunHocam takılma değil elinde olmayan ürünü satışa sunmuş arkadaş o olayı çok farklı lans etti buraya kısaca anlatayım ürün elinde yok satışa sunmuş bende 1k yazdım soru olarak o da cevap vermiş o cevabı buraya atınca başladı bana sallamaya kvkk savcılık vs olay ordan koptu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam satmak için gerçekten kötü tercih olacaktı dediğin gibi ilk alanlardanım çok fazla olacağı için mouse dengi de bulunuyor zor gidecek aula daha rahat gider mesela sağlık olsun 1 adet de olsa aldıysanız hayırlı olsun
Valla bence de knk aulanın şu avantajı var en kötü 1500'e gider satıştan kalkması lazım hemen satılmaz ama biraz zaman geçince custom klavye olarak uygun kalıyor fiyatı temu satmasa 2k bile almak zor bu klavyeyiaula hala stokta, bence daha zor satışı olur, neyse artık alan herkese hayırlı olsun, temu bu fiyatlarla bu ürünleri bizimle buluşturdu helal olsun
crack yap kullan ben öyle yapıyorum güzel oluyor tavsiye ederimrazerın su lanet yazılımdan nefret edıyorum sırf bunun ıcın almam