Neler Yeni

🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless Pembe 1.890,00 TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
kilan embappe
Pembe ☠️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pembeeeeee ☠️☠️☠️

YazılımKafa

80+ Silver

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Klavyem pembe gamepedim pembe bunuda alırsam kendimden şüphe duyucam 😂

YazılımKafa

80+ Silver

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Bu ps5 ile uyumlu mudurr acaba dongle ile kullanmak istesek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bu mu yoksa SS artics 7x+ mi daha iyidir

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Bu kulaklık alınır mı evden çagrı Merkezinde çalışıyorum birde warzone tarzı oyunlar oynuyorum Playstation 5 de kullanacağım yerler buralar

FatihC

80+
Bu kulaklık alınır mı evden çagrı Merkezinde çalışıyorum birde warzone tarzı oyunlar oynuyorum Playstation 5 de kullanacağım yerler buralar
Mikrofonu çok kaliteli değil. Çağrı merkezi çalışanı olsam buna dikkat ederdim. Kullanılır mı? Kesinlikle kullanılır. Özellikle bu fiyata şu an f/p olarak çok alternatifi yok diyebilirim ama çağrı merkezi çalışanı olduğun bilgisi olunca bence alınabilirliğini yitiriyor. Eğer tabi işine önem veriyorsan. Arkadaşımda var, discordda konuşuyoruz ve öyle aşırı kötü değil mikrofonu ama tabi ki iş klasmanında bakacaksak çok yeterli diyemem. Youtube'da inceleme videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam, mikrofon testi kısmından bakabilirsin. Ses konusunda çok aşırı beklentin yoksa, beklentini karşılayacağını düşünüyorum. Tabi bu fiyat aralığı için konuşuyorum. 2k'lık kulaklıktan 10k'lık performans bekleyenlerden değilsen, beklentini karşılar yani :D

Top Bottom