fruko.gzz
80+ Silver
Xbox controller a penbe dediniz eyvallah. Ama kardeş kulaklıkta bizi bozar. Daha gamepad de alışmamız bir kaç ay sürdü
işte kombo olmuş olurXbox controller a penbe dediniz eyvallah. Ama kardeş kulaklıkta bizi bozar. Daha gamepad de alışmamız bir kaç ay sürdü
Knk kusura bakmada ben o kulaklıkla dışarı çıkmam. Gamepad i pembe alırsın sadece yakınındakiler görür. Ama o kulaklık işi ters ...işte kombo olmuş olur
oyuncu kulaklığı değil mi?Knk kusura bakmada ben o kulaklıkla dışarı çıkmam. Gamepad i pembe alırsın sadece yakınındakiler görür. Ama o kulaklık işi ters ...
dongleı typec dongle direkt takıp mobilde kullanabiliyorsun müzik kalitesi de başarılıoyuncu kulaklığı değil mi?
Mikrofonu çıkıyorya , dışardada takılır. Bence güzel modeloyuncu kulaklığı değil mi?
Mikrofonu çok kaliteli değil. Çağrı merkezi çalışanı olsam buna dikkat ederdim. Kullanılır mı? Kesinlikle kullanılır. Özellikle bu fiyata şu an f/p olarak çok alternatifi yok diyebilirim ama çağrı merkezi çalışanı olduğun bilgisi olunca bence alınabilirliğini yitiriyor. Eğer tabi işine önem veriyorsan. Arkadaşımda var, discordda konuşuyoruz ve öyle aşırı kötü değil mikrofonu ama tabi ki iş klasmanında bakacaksak çok yeterli diyemem. Youtube'da inceleme videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam, mikrofon testi kısmından bakabilirsin. Ses konusunda çok aşırı beklentin yoksa, beklentini karşılayacağını düşünüyorum. Tabi bu fiyat aralığı için konuşuyorum. 2k'lık kulaklıktan 10k'lık performans bekleyenlerden değilsen, beklentini karşılar yaniBu kulaklık alınır mı evden çagrı Merkezinde çalışıyorum birde warzone tarzı oyunlar oynuyorum Playstation 5 de kullanacağım yerler buralar