🔥İndirim Razer Barracuda X Wireless Pembe 1.890,00 TL

Pembe ☠️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pembeeeeee ☠️☠️☠️

Klavyem pembe gamepedim pembe bunuda alırsam kendimden şüphe duyucam 😂

Bu ps5 ile uyumlu mudurr acaba dongle ile kullanmak istesek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu mu yoksa SS artics 7x+ mi daha iyidir

Bu kulaklık alınır mı evden çagrı Merkezinde çalışıyorum birde warzone tarzı oyunlar oynuyorum Playstation 5 de kullanacağım yerler buralar

Bu kulaklık alınır mı evden çagrı Merkezinde çalışıyorum birde warzone tarzı oyunlar oynuyorum Playstation 5 de kullanacağım yerler buralar
Mikrofonu çok kaliteli değil. Çağrı merkezi çalışanı olsam buna dikkat ederdim. Kullanılır mı? Kesinlikle kullanılır. Özellikle bu fiyata şu an f/p olarak çok alternatifi yok diyebilirim ama çağrı merkezi çalışanı olduğun bilgisi olunca bence alınabilirliğini yitiriyor. Eğer tabi işine önem veriyorsan. Arkadaşımda var, discordda konuşuyoruz ve öyle aşırı kötü değil mikrofonu ama tabi ki iş klasmanında bakacaksak çok yeterli diyemem. Youtube'da inceleme videoları vardı yanlış hatırlamıyorsam, mikrofon testi kısmından bakabilirsin. Ses konusunda çok aşırı beklentin yoksa, beklentini karşılayacağını düşünüyorum. Tabi bu fiyat aralığı için konuşuyorum. 2k'lık kulaklıktan 10k'lık performans bekleyenlerden değilsen, beklentini karşılar yani :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,375
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri