Elimde sıfır kapalı kutu var 3k ya verim.Razer Barracude X Alınır Mı?
Ben 5-6ay önce 2.5 e almıştım açıkcası 4 eder mi dersen bence etmez 4bin bandına çıktıysan g733 daha iyi bir tercih olur2022 alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı
2021 olanı kalmamıştır zaten de hemen hemen aynılar ufak tefek farkları var o yüzden söyledim. fiyatına göre alınır bana kalırsa wireless olması çok büyük artı önceden cloud 2 ve blackshark v2 de kullandım oyunlarda arada aşırı bir fark yok2022 alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır mı bu fiyata daha iyisi var mı
Bende blackshark v2 x kullanıyorum kablolardan bıktım artık2021 olanı kalmamıştır zaten de hemen hemen aynılar ufak tefek farkları var o yüzden söyledim. fiyatına göre alınır bana kalırsa wireless olması çok büyük artı önceden cloud 2 ve blackshark v2 de kullandım oyunlarda arada aşırı bir fark yok
kulaklıklar hakkında bilginiz yok anlaşılan önerdiğim 3 kulaklıkda wireless zatenkablosuz arıyorum
Önerdiğiniz 2 kulaklık bütçemi aşıyor zatenkulaklıklar hakkında bilginiz yok anlaşılan önerdiğim 3 kulaklıkda wireless zaten
Wireless oldugunu biliyorumkulaklıklar hakkında bilginiz yok anlaşılan önerdiğim 3 kulaklıkda wireless zaten