Neler Yeni

Razer basili v3 pro vs deatather v3 pro

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Bütçe
3500
Arkadaşlar merhaba ben 2 fare arasında kaldım elim büyük ve geniş sizce hangisini almalıyım ? (Farelerimde yaşadığım problem serçe parmağımın oyunlarda fare ile zemin arasına sıkışması bi türlü rahat edemedim otarafdaki 2 parmağımda )

Ekolarak farklı mouse önerilerinizede açıgım

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
ilkay çam
Arkadaşlar merhaba ben 2 fare arasında kaldım elim büyük ve geniş sizce hangisini almalıyım ? (Farelerimde yaşadığım problem serçe parmağımın oyunlarda fare ile zemin arasına sıkışması bi türlü rahat edemedim otarafdaki 2 parmağımda )

olm sen pta mizahtaki kutluhan degil misin

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kürek gibi eller için Deatheadder biçilmiş kaftan. Bende kullanıyorum kürek ellerim ile, bir sorun yok.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Can ŞİMŞEK

serçe parmak için corsair dark core alman gerek ama fiyatları şu zamanda çok saçma şekilde uçuk, bende basilisk v3 pro var baş parmağa yük vediğim için serçe parmak mousenin altına girmiyor basilisk almanı tavsiye ederim

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
serçe parmak için corsair dark core alman gerek ama fiyatları şu zamanda çok saçma şekilde uçuk, bende basilisk v3 pro var baş parmağa yük vediğim için serçe parmak mousenin altına girmiyor basilisk almanı tavsiye ederim
Tonton el için uygunmu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kürek gibi eller için Deatheadder biçilmiş kaftan. Bende kullanıyorum kürek ellerim ile, bir sorun yok.
Sence tonton el için uygunmu ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom