- Reaksiyon skoru
- 655
Razer Basilisk V3 alınır mı?
Hocam mouse'lardan anlamam ama her türlü oyunu oynarım, o yüzden genel olarak her oyun için kullanabileceklerime bakıyorum.Moba, MMORPG falan takılıyorsan veya rahat bir mouse istiyorsan alınır, FPS oyunları için alınmaz.
Hocam mouse'lardan anlamam ama her türlü oyunu oynarım, o yüzden genel olarak her oyun için kullanabileceklerime bakıyorum.
Sensei Ten modeli var, o nasıldır?
1500ü geçmesin genellikle 800-1200 arasında bakıyorum ama.Bütçe ne kadar?
Tutuş şekliniz nedir?1500ü geçmesin genellikle 800-1200 arasında bakıyorum ama.
Palm ile Fingertip tutuyorum genelde.Tutuş şekliniz nedir?
Fingertip yoğunluklu tutuyorsanız alınabilir.Palm ile Fingertip tutuyorum genelde.
Siyahı var mı?Fingertip yoğunluklu tutuyorsanız alınabilir.![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Siyahı var mı?
Alternatif modeller var mıdır?![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr