Neler Yeni

Razer basilisk v3 vs furylevel z1 vs vxe r1 ?

Spacee

80+
Razer basilisk v3 vs furylevel z1 vs vxe r1
Arkadaşlar bu 3 modelden hangisini önerirseniz, kullanımım hem oyun hem işi için olucak dizüstünde kullanacağım evin dışında da kullanabilirim yani, elim büyük ve ağır biraz o yüzden razerın ağırlığından sorun yaşayacağımı sanmıyorum, ki hep ağır mouselara alıştım hafif mouse nasıl bi fikrim yok, sizin öneriniz nedir? Yada başka önerileriniz var mı?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Selim
Razer basilisk v3 vs furylevel z1 vs vxe r1
Arkadaşlar bu 3 modelden hangisini önerirseniz, kullanımım hem oyun hem işi için olucak dizüstünde kullanacağım evin dışında da kullanabilirim yani, elim büyük ve ağır biraz o yüzden razerın ağırlığından sorun yaşayacağımı sanmıyorum, ki hep ağır mouselara alıştım hafif mouse nasıl bi fikrim yok, sizin öneriniz nedir? Yada başka önerileriniz var mı?
Razer V3 kullanan biri olarak mükemmel bir mouse hem hissiyatı hem optik hem de alt petleri yağ gibi akıyor ve uygulaması çok detaylı macrolari olsun renk senkronizasyonu filan güzel ayrıca sniper tuşu da var

Spacee

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Razer V3 kullanan biri olarak mükemmel bir mouse hem hissiyatı hem optik hem de alt petleri yağ gibi akıyor ve uygulaması çok detaylı macrolari olsun renk senkronizasyonu filan güzel ayrıca sniper tuşu da var
Gorunus çok olarak çok kaba mı peki sırıtır mı yani dışarda çalışırken vs. Kullansam?

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A''
100gram çoğu kişi için ağır

gneaui

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A''

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunuseren
hocam git kendine güzel bi glourius çek

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,878
İsim
Selim
Gorunus çok olarak çok kaba mı peki sırıtır mı yani dışarda çalışırken vs. Kullansam?
Kaba ve ağır değil oturaklı ve kaslı hissettiriyor daha önce bu tarz mouse kullandiysan sorun yaşamazsiniz

Top Bottom