Razer i arena getiriyor arena ürünleri değilnasıl yani razer garantili diyo
Razer i arena getiriyor arena ürünleri değilnasıl yani razer garantili diyo
bide kodla giriliyo uygulamasına sahte kod veremez bu mantıklaSatıcıya güvenemedim.
evet girilen her kod farklı değil mi ??aynısı burdada var bütçe 2 sinede yeter ama arada fiyat farkı varRazer Battle Bundle / Kulaklık+Mouse+Mousepad Set RZ85-03240100-B3U1 - Game Garaj
Razer marka Battle Bundle oyuncu seti şimdi GameGaraj'da ! Razer Battle Bundle 3'lü oyuncu seti en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide kodla giriliyo uygulamasına sahte kod veremez bu mantıkla
yani onun için orjinal vermek zorunda olumsuz yorumda fazla yokevet girilen her kod farklı değil mi ??
Bu mağazadan satın aldım resmi dsitribütör ürünü değil bilginiz olsu
Herkes kafasına göre yazmış kimse kimsenin bir şey sahip olmasını istemiyor kardeşim yorumlara bak sorulan soru bak sıkıntı çıkarsa iade edersin trenyol güvencesi ile zaten hiç kimse sorun yaşamadıyani onun için orjinal vermek zorunda olumsuz yorumda fazla yok
Sanal 7.1 deneyimi için ürünün seri kodunu ekleyerek (orjinal olduğu teyiti) Razer Synapse üzerinden erişim sağlayabilirsiniz
yorumda şöyle belirtmiş alıcam ben
aynen hocam zaten nasıl 1. sınıf çakma aynısından yapabilirler ki ayrıca yorumlarda kullanan ve azıcık araştırmayla birkaç forumda bu satıcıdan alıp kullanan kişiler gördümyani onun için orjinal vermek zorunda olumsuz yorumda fazla yok
Sanal 7.1 deneyimi için ürünün seri kodunu ekleyerek (orjinal olduğu teyiti) Razer Synapse üzerinden erişim sağlayabilirsiniz
yorumda şöyle belirtmiş alıcam ben