Herhalde sadece PUBG mobile oynamicak film dizi de izler başka oyunlarda oynar bunları düşünmek zor mu kardeşim merak ettimPUBG mobile icin okadar para verme bir kulakliga
PUBG Mobile için böyle bir kulaklığa ihtiyacınız yok. Mobil oyun olduğu için zaten üst seviye ses kastırmanızı gerektirecek bir ses teknolojisi yok.Razer Blackhshark v2 X PUBG Mobilede telefondan sağlam ses kastırırmı?
Arkadaş telefondan PUBGM için yazmış ama? Bir sürü oyun oynayacağım dememiş, PUBGM için istiyorum demiş.Herhalde sadece PUBG mobile oynamicak film dizi de izler başka oyunlarda oynar bunları düşünmek zor mu kardeşim merak ettim
Başka şeylerde kullanmaz mi pubg için istiyorum dememiş pubg mobile de ki performansını merak etmişPUBG Mobile için böyle bir kulaklığa ihtiyacınız yok. Mobil oyun olduğu için zaten üst seviye ses kastırmanızı gerektirecek bir ses teknolojisi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş telefondan PUBGM için yazmış ama? Bir sürü oyun oynayacağım dememiş, PUBGM için istiyorum demiş.
Aynen reis Pubg Mobile performansını merak ettim cs go valorant gibi oyunlar içinde kullanacağım.Başka şeylerde kullanmaz mi PUBG için istiyorum dememiş PUBG mobile de ki performansını merak
Evet Valorant CS Go gibi oyunlarda oyancağım onlardaki performansı güzel ben sadece Pubg Mobildeki performansını merak ettim mobil oyun olduğu için.Herhalde sadece PUBG mobile oynamicak film dizi de izler başka oyunlarda oynar bunları düşünmek zor mu kardeşim merak ettim
Kulaklık iyi bir kulaklık Pubg mobile de üzmez seni f/p olarak alAynen reis PUBG Mobile performansını merak ettim cs go valorant gibi oyunlar içinde kullanacağım.
Evet Valorant CS Go gibi oyunlarda oyancağım onlardaki performansı güzel ben sadece PUBG Mobildeki performansını merak ettim mobil oyun olduğu için.
Teşekkürler.Kulaklık iyi bir kulaklık PUBG mobile de iyi ses kastirir f/p olarak al
kardesim okuma yazman yok mu bu forumda konu acan herkes ana ihtiyacini yaziyor ve ona gore millet de oneri yapiyor pubgm yerine csgo icin dese mesela direk al derim ama ana ihtiyaci pubgm oldugu icin boyle bir kulakliga ihtiyaci yokHerhalde sadece PUBG mobile oynamicak film dizi de izler başka oyunlarda oynar bunları düşünmek zor mu kardeşim merak ettim
Beyninin %1,5'nu kullansaydin dediklerimizi anlardin çocuk da dediğim şeyi yazdı zaten neyse kardeşim 7.sinif önemli iyi çalış seneye LGS de kolay gelsinkardesim okuma yazman yok mu bu forumda konu acan herkes ana ihtiyacini yaziyor ve ona gore millet de oneri yapiyor pubgm yerine csgo icin dese mesela direk al derim ama ana ihtiyaci pubgm oldugu icin boyle bir kulakliga ihtiyaci yok
niye küçümsüyorsun kardeşim pubm de çok farklı sesleri anlamak lazım 1. kat 2.kat 3.kat sesleri zıplama atlama merdiven çim toprak kar yağmur ev çatı silah sesleri bomba sesleri vesaire vesaire nerden geldiğini anlamak için gayette güzel kulaklık istiyorkardesim okuma yazman yok mu bu forumda konu acan herkes ana ihtiyacini yaziyor ve ona gore millet de oneri yapiyor pubgm yerine csgo icin dese mesela direk al derim ama ana ihtiyaci pubgm oldugu icin boyle bir kulakliga ihtiyaci yok
Zaten seviyeni nickinden anlayabiliyorum iyi forumlar.Beyninin %1,5'nu kullansaydin dediklerimizi anlardin çocuk da dediğim şeyi yazdı zaten neyse kardeşim 7.sinif önemli iyi çalış seneye LGS de kolay gelsin
Tekrar zeka seviyeni belli ettinZaten seviyeni nickinden anlayabiliyorum iyi forumlar.