Neler Yeni

Razer Blackhshark v2 X Pubg Mobile Performansı.

mrerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
erdem
Razer Blackhshark v2 X Pubg Mobilede telefondan sağlam ses kastırırmı?

Caelius

80+ Silver
Pubg mobile icin okadar para verme bir kulakliga

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Razer Blackhshark v2 X PUBG Mobilede telefondan sağlam ses kastırırmı?
PUBG Mobile için böyle bir kulaklığa ihtiyacınız yok. Mobil oyun olduğu için zaten üst seviye ses kastırmanızı gerektirecek bir ses teknolojisi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herhalde sadece PUBG mobile oynamicak film dizi de izler başka oyunlarda oynar bunları düşünmek zor mu kardeşim merak ettim
Arkadaş telefondan PUBGM için yazmış ama? Bir sürü oyun oynayacağım dememiş, PUBGM için istiyorum demiş.

PUBG Mobile için böyle bir kulaklığa ihtiyacınız yok. Mobil oyun olduğu için zaten üst seviye ses kastırmanızı gerektirecek bir ses teknolojisi yok.

Arkadaş telefondan PUBGM için yazmış ama? Bir sürü oyun oynayacağım dememiş, PUBGM için istiyorum demiş.
Başka şeylerde kullanmaz mi pubg için istiyorum dememiş pubg mobile de ki performansını merak etmiş

mrerdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka şeylerde kullanmaz mi PUBG için istiyorum dememiş PUBG mobile de ki performansını merak
Aynen reis Pubg Mobile performansını merak ettim cs go valorant gibi oyunlar içinde kullanacağım.

Herhalde sadece PUBG mobile oynamicak film dizi de izler başka oyunlarda oynar bunları düşünmek zor mu kardeşim merak ettim
Evet Valorant CS Go gibi oyunlarda oyancağım onlardaki performansı güzel ben sadece Pubg Mobildeki performansını merak ettim mobil oyun olduğu için.

Aynen reis PUBG Mobile performansını merak ettim cs go valorant gibi oyunlar içinde kullanacağım.

Evet Valorant CS Go gibi oyunlarda oyancağım onlardaki performansı güzel ben sadece PUBG Mobildeki performansını merak ettim mobil oyun olduğu için.
Kulaklık iyi bir kulaklık Pubg mobile de üzmez seni f/p olarak al

Caelius

80+ Silver
kardesim okuma yazman yok mu bu forumda konu acan herkes ana ihtiyacini yaziyor ve ona gore millet de oneri yapiyor pubgm yerine csgo icin dese mesela direk al derim ama ana ihtiyaci pubgm oldugu icin boyle bir kulakliga ihtiyaci yok

kardesim okuma yazman yok mu bu forumda konu acan herkes ana ihtiyacini yaziyor ve ona gore millet de oneri yapiyor pubgm yerine csgo icin dese mesela direk al derim ama ana ihtiyaci pubgm oldugu icin boyle bir kulakliga ihtiyaci yok
Beyninin %1,5'nu kullansaydin dediklerimizi anlardin çocuk da dediğim şeyi yazdı zaten neyse kardeşim 7.sinif önemli iyi çalış seneye LGS de kolay gelsin

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yasin Seyrekoğlu
niye küçümsüyorsun kardeşim pubm de çok farklı sesleri anlamak lazım 1. kat 2.kat 3.kat sesleri zıplama atlama merdiven çim toprak kar yağmur ev çatı silah sesleri bomba sesleri vesaire vesaire nerden geldiğini anlamak için gayette güzel kulaklık istiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,403
Üyeler
164,835
Son üye
AMJM
Top Bottom