Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Razer BlackShark V2 1508 TL 🔥

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sırf 7.1 diye bu fiyat verilir mi?

incelemelere göre cloud 2 den daha iyi bir ses veriyormuş rahatlık bakımından da keza öyle

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız

Sırf 7.1 diye bu fiyat verilir mi?
sırf 7.1 değilki iyi araştırın. Kulak pedleri kumaş, usb ses kartı ve yazılımıda yanında veriyor, mikrofon çıkarılıp takılabiliyor kablo uzunluğu 50 cm daha fazla.

El-Turco

80+ Bronze
Hocam indirm yok şu an fiyat olarak yoktur belki ama 2-3 gün önce 1200tl lerden satıldı yani normal fiyatı bu zaten v2x te 800-1000 arası olmalı

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
İncehesap Cuma gecesinde 1250 TL’ye düşmüştü, almamıştım. Şimdi bu fiyatı görmek beni üzüyor.

Fu_Lins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emirhan Kılıçaslan
v2x modelini kesinlikle almayın ben aldım indirimde kesinlikle pişmanım evde olmadığım için de iade edemedim kulaklık steero programı ile sanal 7.1 desteği var lakin yetersiz. thx spatial studio programına ihtiyacınız var onu da vermiyorlar size usbli kulaklık olmadığı için programı satın da alamıyorsunuz amerikan telefon numarası istiyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,371
İsim
Selim
v2x modelini kesinlikle almayın ben aldım indirimde kesinlikle pişmanım evde olmadığım için de iade edemedim kulaklık steero programı ile sanal 7.1 desteği var lakin yetersiz. thx spatial studio programına ihtiyacınız var onu da vermiyorlar size usbli kulaklık olmadığı için programı satın da alamıyorsunuz amerikan telefon numarası istiyor
Ben memnunum ne kadar para o kadar köfte

rynsz

80+ Bronze
V2 ile v2X arasındaki fark V2 de ses kartı var yanında ek ona baglıyorsun. v2X de 7.1 aktif etmek için harici yazılım indiriyorsun ve key giriyor keyi kaybedersen üyelik unutsan malesef kullanamazsın birdaha ama muhtemelen kulak padinin altında oluyor diye biliyon hiç açıp bakmamıştım. Bana kalırsa v2X al değmez aradaki farka. Ses kalitesi çok iyi mikrofon özellikle baya iyi süpürge seslerini algılamıyor o denni. Klavye sesleri asla almaz

V2 ile v2X arasındaki fark V2 de ses kartı var yanında ek ona baglıyorsun. v2X de 7.1 aktif etmek için harici yazılım indiriyorsun ve key giriyor keyi kaybedersen üyelik unutsan malesef kullanamazsın birdaha ama muhtemelen kulak padinin altında oluyor diye biliyon hiç açıp bakmamıştım. Bana kalırsa v2X al değmez aradaki farka. Ses kalitesi çok iyi mikrofon özellikle baya iyi süpürge seslerini algılamıyor o denni. Klavye sesleri asla almaz
Cloud 2 den kat kat iyi fiyatına göre bence

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun

Cloud 2 den kat kat iyi fiyatına göre bence
c2 gibi rezalet bir kulaklıkla blackshark v2 karşılaştırmak razer a hakaret bir hakaret.

rynsz

80+ Bronze
Top Bottom