İnceleme Razer BlackShark V2 HyperSpeed deneyimim [Rezalet]

bu kadar gömmeni anlamıyorum yazılım falan bende sorunsuz çalışıyor bütün ekipmanlarım razer herhangi bir sorun yaşamadım. oyunlarda çok iyi ses kasıyorum. harika bir kulaklık. müzik dinlemek için aldıysanız zaten yanlış bi seçim, bu bass kulaklığı değil OYUN kulaklığı hocam
Özellikle müzik dinlemek için almadım ama 4K gibi fiyat ödeyipte böyle kötü deneyim yaşamam hayal kırıklığı sadece. Eski kulaklığımda oyun kulaklığı ona bakarsan ama daha ucuz bile olsa daha iyi bassları olduğu için sesler öyle cılız kalmadı. Ayrıca Synapse yazılımı gayette bozuk bir yazılım. Bunun hakkında bi konuda açmıştım hatta ama başka forumda o konu maalesef buraya atmak ceza sebebi sayılabilir.

Değinmek istediğim birkaç konu var bu kulaklık hakkında. Öncelikle bundan önce kullandığım kulaklık Havit Gamenote HD2016D diye ucuz bir kulaklıktı ve 4 yıl kullandım bu kulaklığı. Mikrofon ve bass açısından işimi gören güzel bir kulaklıktı. Bu hafta içinde ise Hepsiburada premium ile 3900 (premium olmadan 5600) liraya Razer BlackShark V2 HyperSpeed aldım. Ama 4K TL bütçeye göre rezalet olduğunu söyleyebilirim.

Öncelikle kulaklığın yazılımı bayağı uğraştırdı. Kulaklık ayarlarını yapmak için Synapse kurdum ama hiçbir ayar kulaklığa uygulanmıyordu. Daha sonra Firmware Update yaptım ama yine işe yaramadı. Sonradan öğrendim ki bu Razer'ın yıllardır düzeltmediği bir yazılım hatasıymış. Pahalı oyuncu ekipmanları üreten bir firmadan bunu görmek gerçekten hayal kırıklığına uğrattı beni.

Ve asıl problemim: Basslar çok kötü. Ciddi anlamda bass performansı 30 liralık BİM kulaklığı düzeyinde bir ürün. Bu yüzde dinlediğim şarkılarında (genelde metal ve rock dinlerim) sesleri berbat geliyordu kulağa. Seslerde gram derinlik yok, komik durum. Oynadığım oyunlarda da sesler cılız kalıyor bu yüzden ki basit oyunlar oynarım bir de ben genelde. EQ ile bassları arttırınca bu sefer her bass vurduğunda genel ses seviyesi azalıyor, sanki ses seviyesi %50 civarından bir anda %35 düşürülmiş gibi. Bu bütün zevkimi kaçırdı. Bu kadar para verdiğim bir kulaklıkta ucuz kulaklıklarda yaşanacanak sorunlar yaşamam büyük bir hayal kırıklığı. Razer alma diyen arkadaşlarımı şimdi anlıyorum. Tabii her kulaklık farklı yönlerde optimize ediliyor olabilir ama bu bütçeye en azından daha iyisini beklerdim ama Havit gibi giriş seviyesi bir markanın kulaklığı bile daha iyi ses veriyordu. Trajikomik...

Bu sorunlar beni tamamen markadan ve kulaklıktan soğuttu. Şu an kulaklığı iade etmek için talep oluşturdum ama hijyen yasaları engel olmaz umarım. Hepsiburada keyfi amaçlarla oluşturular taleplerin olumsuz sonuçlanacağına dair bir uyarı koymuş ama bana göre benim talebim keyfi amaçlı değil. Sonuçta üründen beklediğim performansı alamıyorum, para israfı benim için tamamen.
Driveri kullanmak için bilgisayardaki tüm bölge ayarlarını united states çek düzelecek. Bende böyle çözdüm. Bendeki v2 pro modeli ve yer yüzündeki en iyi basslara sahip sanırım. Razer markası konusunda katılıyorum her ürününde bir kronik sorun var ama teknik destek olarak iyiler. Değişim yapıyorlar hemen. Driveri hallet sana dmden ayar konusunda yardım edebilirim.

Driveri kullanmak için bilgisayardaki tüm bölge ayarlarını united states çek düzelecek. Bende böyle çözdüm. Bendeki v2 pro modeli ve yer yüzündeki en iyi basslara sahip sanırım. Razer markası konusunda katılıyorum her ürününde bir kronik sorun var ama teknik destek olarak iyiler. Değişim yapıyorlar hemen. Driveri hallet sana dmden ayar konusunda yardım edebilirim.
Bende öyle hallettim zatende bu sorunu öğrenip anlayana kadar baya uğraştırdı ve bu sorunu Razer gibi kaliteli ürünler üreten bir firmanın yıllardır düzeltmemesi çok saçma.

Bende öyle hallettim zatende bu sorunu öğrenip anlayana kadar baya uğraştırdı ve bu sorunu Razer gibi kaliteli ürünler üreten bir firmanın yıllardır düzeltmemesi çok saçma.
Türkiye ile ilgilenmiyorlar işte. Her konuda her marka için bu böyle.

Türkiye ile ilgilenmiyorlar işte. Her konuda her marka için bu böyle.
Ya yazılımı en azından böyle idare ederdim zaten bu çok büyük bir problem değildi benim için ama gerçekten şu bass yetersizliği yüzünden şakasız eski giriş seviye kulaklığım daha iyi bir ses veriyor. Bu da paramın boşa gittiği anlamına geliyor maalesef. Mikrofonunu bile çok övmüş insanlar ben ama yine eski kulaklığımın mikrofonunu daha iyi buldum, zaten garip bir şekilde fiyatına göre çok iyi bir mikrofonu var.

Ya yazılımı en azından böyle idare ederdim zaten bu çok büyük bir problem değildi benim için ama gerçekten şu bass yetersizliği yüzünden şakasız eski giriş seviye kulaklığım daha iyi bir ses veriyor. Bu da paramın boşa gittiği anlamına geliyor maalesef. Mikrofonunu bile çok övmüş insanlar ben ama yine eski kulaklığımın mikrofonunu daha iyi buldum, zaten garip bir şekilde fiyatına göre çok iyi bir mikrofonu var.
1752433558472.webp
1752433542443.webp

ayarlarını böyle yapıp dener misin birde bass kalitesi değişecek mi bakalım çünkü kötü olmaması lazım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ayarlarını böyle yapıp dener misin birde bass kalitesi değişecek mi bakalım çünkü kötü olmaması lazım.
Kulaklığı zaten kutuladım maalesef o yüzden daha kurcalayamam. Ama emin olabilirsiniz gerek internette araştırdım hatta yapay zeka ile EQ ayarları oluşturdum denedim ama bassları arttırınca bu sefer herhangi bir bass ses çaldığı an bir müzikte yada oyunda genel ses seviyesi azalıyor kulaklığın. Ve bu cidden sinir bozucu, hani diyorum bu sorunu böyle çözerek idare edebilirim ama başka bir sorun çıkıyor ortaya bu sefer.

Kulaklığı zaten kutuladım maalesef o yüzden daha kurcalayamam. Ama emin olabilirsiniz gerek internette araştırdım hatta yapay zeka ile EQ ayarları oluşturdum denedim ama bassları arttırınca bu sefer herhangi bir bass ses çaldığı an bir müzikte yada oyunda genel ses seviyesi azalıyor kulaklığın. Ve bu cidden sinir bozucu, hani diyorum bu sorunu böyle çözerek iade edebilirim ama başka bir soru çıkıyor ortaya bu sefer.
Yani kulaklığın sesi kendi kendine kısılıyor diyorsan ben onu mikrofonda yaşadım denetim masasında bir ayar var onu kapatınca düzeliyor. İade olduktan sonra Atk mercury veya cloud 3 öneririm.

Yani kulaklığın sesi kendi kendine kısılıyor diyorsan ben onu mikrofonda yaşadım denetim masasında bir ayar var onu kapatınca düzeliyor.
Evet hocam ama sadece bass sesler vurunca hani, çözüm için bakmadığım windows yada synapse ayarı kalmadı. Yani kulaklığın kendisi böyle maalesef.

Geri