Neler Yeni

Razer Blackshark V2 Pro 2023 Mikrofon Ekolayzer ayarı sorunu

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
Razer Blackshark V2 Pro 2023 kulaklık kullanmaktayım, razer synapse uygulamasındaki ses profilleri ve mikrofondaki ekolayzer ayarı çalışmıyor. Razer synapse komple temiz şekilde sildim yeniden kurdum ama düzelmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam selamlar sizin konunuzla alaksız biliyorum ama yurtdışından v3 pro getirtmeyi düşünüyorum sizce nasıl siz kendinizdekinden memnun musunuz ses gecikmesi var mı wireless modda

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam selamlar sizin konunuzla alaksız biliyorum ama yurtdışından v3 pro getirtmeyi düşünüyorum sizce nasıl siz kendinizdekinden memnun musunuz ses gecikmesi var mı wireless modda
Razer Kraken V3 Pro'mu hocam alacağınız model ona göre değerlendireyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yunus Emre Uzun
Razer Kraken V3 Pro'mu hocam alacağınız model ona göre değerlendireyim.
evet evet hocam yurt dışından getirticem akrabalara trde sıfırıda ikinci elide gereksiz pahalı

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yunus Emre Uzun
Mikrofon önemli değilse alabilirsin.
yok hocam sadece arkdaşalarla konuşma için vs profesyonel anlamda kullanmayı düşünmüyorum ses kalitesi nasıldır hocam gecikme olur mu

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
yok hocam sadece arkdaşalarla konuşma için vs profesyonel anlamda kullanmayı düşünmüyorum ses kalitesi nasıldır hocam gecikme olur mu
Gecikme olmuyor ses kaliteside hoşuma gidiyor. Razer synapse programı düzgün çalışmıyor ve razerden yazılım ile ilgili destek almak istersen süreç çok uzun sürüyor onun dışında iyi severek kullanıyorum. Razerin synapse programını kafama takmam diyorsan takar kullanırım diyorsan güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yunus Emre Uzun
Gecikme olmuyor ses kaliteside hoşuma gidiyor. Razer synapse programı düzgün çalışmıyor ve razerden yazılım ile ilgili destek almak istersen süreç çok uzun sürüyor onun dışında iyi severek kullanıyorum. Razerin synapse programını kafama takmam diyorsan takar kullanırım diyorsan güzel.
anladım dostum kalvyeyi razer mausu razer aldım kulaklıkta kablosuz arıyordum önce başka ucuz yollu bir marka aldım pişman oldum gecikme ses kalitesi falan bir sürü sorunluydu dandik çıktı iadede edemedim razerlarda biraz bütçemi aşıyordu kablosuzları bende yd den geitrteyim dedim işte ona göre model bakıyordum teşekkürler yorumların için

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim
anladım dostum kalvyeyi razer mausu razer aldım kulaklıkta kablosuz arıyordum önce başka ucuz yollu bir marka aldım pişman oldum gecikme ses kalitesi falan bir sürü sorunluydu dandik çıktı iadede edemedim razerlarda biraz bütçemi aşıyordu kablosuzları bende yd den geitrteyim dedim işte ona göre model bakıyordum teşekkürler yorumların için
Razer’in kablosuz kulaklığı üzmez blutooth falan kullanmazsan gecikme vs. olmaz usb dongle tak keyfine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yunus Emre Uzun

valoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
isim soyisim