Hocam selamlar. Ben de 5 mayısta Blackshark v2 pro almıştım ve o günden beri bu sorunun çözümünü denedim. Kişisel bulgularım şunlar:
1-) Windows 11 kurulumunda güncelleştirilen, kurulan ses sürücüleri çakışıyor. (kaldırıp denemesini yapmadım deneyen olursa yazsın editlerim)
2-) Windows 10 yine aynı şekilde bazı ses sürücüleri çakışıyor.
Windows 10 kullanıcıları için sıfırdan kurulum yaptım. Hiçbir ses sürücüsü yüklemediğiniz takdirde bomba gibi çalışıyor ayarları. Tüm güncellemeleri yaptığınızda ise yine çalışmama durumu başlıyor çünkü bir şeyden kaynaklı çakışıyor. Ben bu sorunu aygıt yöneticisinde bulunan tüm ses aygıtlarını (blackshark v2 pro harici) yazılımlarıyla birlikte kaldırdığımda çözdüm.
Ben harici hoparlör kullanıyorum, laptop kullanıcısıyım hoparlörünü kullanıyorum diyenler içinse, laptopunuzun resmi sayfasından ses sürücüsünü indirip kurunca bunları yaptıktan sonra sorun kalmıyor. Realtek sürücüsünü sonradan kurarsanız çakışmıyor yani. Intel USB audio driverini güncellemenizi isterse güncellemeyin sakın. Sorunun bir kaynağı da bu olabilir.