Neler Yeni

🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro (2023) PCKolik 6.399TL

OrkunJJ

80+ Silver
ÖNEMLİ NOT: Mağazadan almak istiyorsanız siteden satın alıp gidip öyle alın yoksa iade edemezsiniz. Online satışta 14 gün iade hakkı var mağazadan yapılan satın alımda iade hakkı yok diyor PCKolik.
Piyasa da 7.5K'dan başlıyor.
İstanbul'da yaşıyorsanız Beşyol metrobüs durağında inince 10 dakika yürüme mesafesinde mağazaları.
Direkt mağazadan teslim alabilirsiniz. Çok fazla stokları yok 2 saat önce mağazadaydım bilginize.
Siyah
Beyaz

Fiyatına göre çok iyi kulaklık, menteşe sorunu var diye duydum temiz dikkatli kullanınca bir sorun çıkarma ihtimali olduğunu zannetmiyorum.
Blackshark serisi komple aynı iskelet üzerine kurulu. 3 Yıldır V2 X kullanıyorum bir sorun çıkmadı.
Bu sorunu var diyenler bence kendi hatalarından dolayı menteşeleri kırıldı. Sarı sitede 200-300TL ye 3D printer dan basılmış menteşe tamiri için aparat satıyorlar böyle sorun yaşarsanız diye bilgi geçeyim dedim.

Son düzenleme:

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
Güzel indirimmiş sağol. Fakat yinede bizi aşar:)

OrkunJJ

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ünal can
Kesinlikle mağazdan gidin alın derim 28 aralık 2024 deki siparişim hala gönderilmedi telefonlar cevap vermiyor sıkıntılı firma

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
mustafa kalaycı
23xd6rz8aepb1.jpg

Şurdan kırılma sorunu oluyormuş hyperx de de var bu durum ama tabi kullanıma da bağlı

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Kesinlikle mağazdan gidin alın derim 28 aralık 2024 deki siparişim hala gönderilmedi telefonlar cevap vermiyor sıkıntılı firma
Valla geçen hs80 max aldım perşembe günü cumartesi sabah elimdeydi.

OrkunJJ

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
23xd6rz8aepb1.jpg

Şurdan kırılma sorunu oluyormuş hyperx de de var bu durum ama tabi kullanıma da bağlı
Yani iskeleti çok ince zaten komple kulaklığın, ağırlıktan kısmak için böyle bir tasarım yapmışlar.
Menteşe kısmının iç yapısını görmemiştim sayende görmüş oldum teşekkürler.
Sarı sitede ki aparat ne işe yarıyor diyordum bende, iki taraftan kıstırmak için aynı ölçüde vida delikleri birebir uygun yapıyorlarmış.
Görüntüyü belki biraz bozuyor ama kulaklığı kullanmaya devam edebiliyorsun.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Telefonla ulaşmayı dene istersen yarın.
Hocam ona lafım yok ulaşma açısından doğrudur dediğiniz benim ilk alışverişimdir unutmuştum hatta bi sabah baktım kargo getirmiş kulaklık olduğunu sonra anladım:D

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Yiğit Karakuzu
Bende de HyperX Cloud 3 var memnunum valla.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Almak istediğim kulaklık buydu fiyatı 7500TL idi, bütçem yetmediği için bugün sabah 5500 e Nova 5 almıştım 😅 Güzel indirim yapmışlar.

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ünal can
Hocam ona lafım yok ulaşma açısından doğrudur dediğiniz benim ilk alışverişimdir unutmuştum hatta bi sabah baktım kargo getirmiş kulaklık olduğunu sonra anladım:D
Size ürünün geldiği firmada sorun olmadığı manasına gelmediğini anlatmaya çalışıyorum. Bir firmanın uzun süredir telefonlara hiç bir şekilde cevap vermeyişi o firmanın kalitesini gösterir bunun ispatınıda çok basit arayarak görebilirsiniz.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ege
bu kronik kırılma soorunu aklımı kurcaladı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular