Ayrıca bir kişide asus router - modem cihazlarında otomatik blocklama özelliği olduğunu söylüyor. Sorun çözülmezse 192.168.1.1 adresi üzerinden gateway inize gidin sol panelde bulunan AI Protection veya AI koruması yazan kısımda tehlikeli siteleri engelle kısmını etkisiz hale getirin 1-2 dakika bekledikten sonra razer installer ı tekrar yükleyin.synapse 3 kurdum ve kulaklığımı algılamıyor update var diyor yapmaya çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor yardım edebilecek var mı sil yükle demeyin lütfen
düzelmediVideoyu izleyebilirsiniz. Çok bilindik bir hata benimde başıma gelmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bir kişide asus router - modem cihazlarında otomatik blocklama özelliği olduğunu söylüyor. Sorun çözülmezse 192.168.1.1 adresi üzerinden gateway inize gidin sol panelde bulunan AI Protection veya AI koruması yazan kısımda tehlikeli siteleri engelle kısmını etkisiz hale getirin 1-2 dakika bekledikten sonra razer installer ı tekrar yükleyin.
onu bilmiyom en son mu çıktı ilk mi dedim acba ondan mı :Sknk son çıkan kulaklık![]()
onu da çok denedim ama hiç görmüyor keşke ayrı bir driver da olsarazer synapse 3 sıkıntılı bi uygulama benim anladığım kadarıyla. 1 haftadır deathadder v2x kullanıyorum. bazen görüyor fareyi bazen görmüyor, kafasına göre takılıyor. uygulama kaldırdığın yerder razer synapse bul, kaldır butonunun yanında değiştir var oraya bas. açılan razer penceresinde repair de tekrar yükleme yaptır. bazen görüyor bazen görmüyor. bu güne kadar her pc açtığımda yaptım bunu genelde düzeldi ama artık vazgeçtim ben de uygulamadan.