Razer BlackShark V2 Pro (2023) vs CLOUD 3 S WIRELESS VS HS80 MAX VS NOVA 7-7X-7P VS NOVA 5-5P-5X

Reaksiyon skoru
180
Bütçe
6500
Selamlar arkadaşlar bugün bir kablosuz gaming kulaklık arayışı içindeydim ve birkaç model arasında kararsız kalmıştım. Önceliğim deri ped olmamasıydı çünkü yazın çok terliyorum ve deri pedde sıkıntı yaşanıyor ama ona rağmen 5250 tl ye CLOUD 3 S (düz cloud 3 değil) sipariş verdim ve tereddütte kalarak nova 7x almaya karar verdim.

Her neyse hala iptal hakkım var fakat iyi fiyata nova 7x düşürdüğümü düşünüyorum sizce daha iyi alternatif var mıdır ?

Arada kaldığım modeller :

1- Razer BlackShark V2 Pro (2023) (ilk başta sipariş verdim fakat kronik menteşe kırılma sorunu korkuttuğu için iptal ettim) 6050TL ye geliyordu
2- HyperX Cloud III S Wireless (S modelinin düzüne göre basslarının ve ses kalitesinin geliştiğini gördüm ve fiyatı da hepsiburada da 5250TL ye geliyordu deri olmasına rağmen alayım dedim ama bunu da iptal ettim.)
3- Arctis Nova 7x (Düz 7 olan modeli saçma şekilde 8500tl iken ve bu kadar para vermeyi istemediğim için elemiştim fakat düzüne göre ekstradan Xbox desteği olan 7x modelini 6299 a yakalayınca yapıştırdım)
Ürün linki : https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-7x-kablosuz-xbox-konsol-kulakligi-p-357842958
4- Nova 5 (5129 TL YE Nova 5p var şuan teknosa satıcılı)
5- Corsair HS80 Max

Hem oyun , hem günlük kullanım hem de müzik için mümkünse deri ped olmayan ve konforlu bir kulaklık arayışı içersindeydim ve dediğim gibi son olarak 6299TL ye Nova 7X aldım sizce iyi mi yaptım ? yoksa daha iyi alternatifler var mıdır hala iptal seçeneğim var gelen yorumlara göre değerlendirmeyi düşünüyorum.
Aldığım ürün : https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-nova-7x-kablosuz-xbox-konsol-kulakligi-p-357842958

5129 TL ye Nova 5p almayı da düşünüyorum şuan 6299 TL ye aldığım Nova 7x i iptal edip. Sizce Nova 7x için 1000 tl fark değer mi ?

Son düzenleme:
Dostum selam, aynı ikilemde çok kaldım. Açık konuşmak gerekirse milletin yorumuyla hareket etmeye kalkarsan her ürünün artısı kadar bi o kadar da eksisi var. Ben sadece oyunlarda sound-tracking özelliği için bu bantta bi kulaklık aradım. Yani kulaklıktan dizi film izlerken ya da müzik dinlerken mükemmel bi kalite vermesini ya da telefon bağlantısının mükemmel olmasını beklemedim. Aşırı uzun saatler boyunca kulağımda takmayacağım için ağırlığını da çok önemsemedim. Harici mikrofonumda HyperX'ti, bu yüzden HyperX Cloud III S tercih ettim. Deri ped olması tabii ki eksi bi durum yalan yok. Aldığınız kulaklıkta gayet güzel bence. Ben SS in uygulamasını çok sevmiyorum tercih etmeme sebeplerimden biride oydu. Her oyun için farklı bi EQ ayarı olduğu söyleniyo ama kime sorsam hiçbir işe yaramadığını da söylediler. Kesinlikle kötü bi kulaklık değil ama 2 gün daha bekleseydiniz belki Black Fridayde farklı bi sitede daha fazla indirime girebilirdi. Şimdiden hayırlı olsun

Cloud 3 wireless kullanıyorum.Hs80 kablolu kullandım.Razer barracuda falan filan da.Razer kulaklik kategorisinde kötü.Hs80 en premium kulaklık diyebilirim.(genel kullanım için)Kafa bandı esnek olmadığı için 1.5 yılın sonunda kılcal çatlamalar harici bir memnuniyetsizlik yaşamadım.Cloud 3 wirelesse geçince ses kalitesinde düşüş yaşadım fakat bu cloud 3 yüzünden değil hs80nin ses yüksekliği ve kalitesinden dolayı.Kısaca genel kullanım konusunda hs80max en iyisi.Nova 5 falan kıyaslanamaz.Fakat hs80max ne kadara geliyor o muamma

Dostum selam, aynı ikilemde çok kaldım. Açık konuşmak gerekirse milletin yorumuyla hareket etmeye kalkarsan her ürünün artısı kadar bi o kadar da eksisi var. Ben sadece oyunlarda sound-tracking özelliği için bu bantta bi kulaklık aradım. Yani kulaklıktan dizi film izlerken ya da müzik dinlerken mükemmel bi kalite vermesini ya da telefon bağlantısının mükemmel olmasını beklemedim. Aşırı uzun saatler boyunca kulağımda takmayacağım için ağırlığını da çok önemsemedim. Harici mikrofonumda HyperX'ti, bu yüzden HyperX Cloud III S tercih ettim. Deri ped olması tabii ki eksi bi durum yalan yok. Aldığınız kulaklıkta gayet güzel bence. Ben SS in uygulamasını çok sevmiyorum tercih etmeme sebeplerimden biride oydu. Her oyun için farklı bi EQ ayarı olduğu söyleniyo ama kime sorsam hiçbir işe yaramadığını da söylediler. Kesinlikle kötü bi kulaklık değil ama 2 gün daha bekleseydiniz belki Black Fridayde farklı bi sitede daha fazla indirime girebilirdi. Şimdiden hayırlı olsun
teşekkürler hocam aslında nova 5p olan 5129tl şuan yani nova 7x ile onun arasında kaldım hem de siyah rengi 5129 tl ve teknosa satıyor bunun da altına nova 5 in bir çeşidi zor gibi fakat nova 7 serisinden biri düşebilir onu doğru dediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cloud 3 wireless kullanıyorum.Hs80 kablolu kullandım.Razer barracuda falan filan da.Razer kulaklik kategorisinde kötü.Hs80 en premium kulaklık diyebilirim.(genel kullanım için)Kafa bandı esnek olmadığı için 1.5 yılın sonunda kılcal çatlamalar harici bir memnuniyetsizlik yaşamadım.Cloud 3 wirelesse geçince ses kalitesinde düşüş yaşadım fakat bu cloud 3 yüzünden değil hs80nin ses yüksekliği ve kalitesinden dolayı.Kısaca genel kullanım konusunda hs80max en iyisi.Nova 5 falan kıyaslanamaz.Fakat hs80max ne kadara geliyor o muamma
Siyahi 8 bine yaklaşıyor onun da ya beyazını da almak istemiyorum beyazı en ucuz 7 bin bir de malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük de benim için önemli bir kriter HS80 max da bu konuda durum ne onu çok bilmiyorum bu bütçelerde bir kulaklık alınca yıllarca kullanmak istiyor insan

teşekkürler hocam aslında nova 5p olan 5129tl şuan yani nova 7x ile onun arasında kaldım hem de siyah rengi 5129 tl ve teknosa satıyor bunun da altına nova 5 in bir çeşidi zor gibi fakat nova 7 serisinden biri düşebilir onu doğru dediniz

Siyahi 8 bine yaklaşıyor onun da ya beyazını da almak istemiyorum beyazı en ucuz 7 bin
Nova 7 hakkında yorum yapamam denemedim fakat.2k farka değmez sanki.

razer blackshark v2 pro yu iyiki de iptal etmişsin 3 gün önce aldım hiç memnun değilim

hocam hs80 max var bende ben severek kullanıyorum sadece uzun kullanımda ağırlığı biraz hissediliyor o kadar. sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım. bu arada bende bundan önce nova 7p almıştım oda güzel kulaklıktı ama bende yazılımını beğenmedim ama nova 7 de güzel kulaklık bence

razer blackshark v2 pro yu iyiki de iptal etmişsin 3 gün önce aldım hiç memnun değilim
kırılma sorununu görünce direkt iptal ettim 6k verdiğim kulaklık 1-2 ayda kırılırsa kafayı yedirtir insana

Nova 7 hakkında yorum yapamam denemedim fakat.2k farka değmez sanki.
1k fark var 2k değil nova5-7 arasında şuan

hocam hs80 max var bende ben severek kullanıyorum sadece uzun kullanımda ağırlığı biraz hissediliyor o kadar. sormak istediğin bir şey varsa cevaplarım
yıpranma durumu nasıl hocam kronikleri var mı ? bir de birkaç tane kırılma vakası duydum o da biraz tedirgin etti bütçemi de biraz aşıyor açıkçası

kırılma sorunun görünce direkt iptal ettim 6k verdiğim kulaklık 1-2 ayda kırılırsa kafayı yedirtir insana

1k fark var 2k değil nova5-7 arasında şuan

yıpranma durumu nasıl hocam kronikleri var mı ? bir de birkaç tane kırılma vakası duydum o da biraz tedirgin etti bütçemi de biraz aşıyor açıkçası
hocam şu ana kadar kronik bir sorunla karşılaşmadım. ben genelde teknolojiyi nazik kullanırım o yüzden sağlamlık konusunda bir sıkıntı yaşamadım şu anda. hocam ben bunu 6200 tl almıştım o zamanlar nova 7 ile aynı fiyattı hemen hemen ama şu an fiyat farkı fazlaysa bence gerek yok ya nova 7 de fiyatının hakkını verir

Razer Blackshark V2 Pro kulaklığım düşe kalka pert olduğu için bugün Nova 7x aldım bende. Beklentimin üstünde çıktı sizin yazdığınız fiyata aldım. Hissiyatı güzel,çok kaba büyük değil tasarımını beğendim. Mikrofonu çok iyi değil. Blackshark V2 Pro bin basar. Çok kötü bi düzeyde değil ama fiyatının hakkı da değil. Ses kalitesi konusunda ise kendinize göre bi EQ bulduğunuz zaman gayet yeterli ve keyifli. Oyunla çok işim yok aslında o yüzden oyun performansından daha çok Wireless ile PC'ye bağlayabileceğim ve müzik konusunda da iyi olmasıydı elbette müzik için üretilmiş bir kulaklık değil bunun bilincinde hareket ettim fakat gayet yeterli müzik içinde. Çok üst seviye değil tabii ama asla kötü değil. Oyunda denemedim yorum yapamayacağım.

Nova 7 > Cloud-III > Blackshark V2 Pro. Sıralama bu şekilde.

HS80 Max aralarında en iyisi

Nova 7 > Cloud-III > Blackshark V2 Pro. Sıralama bu şekilde.
Cloud 3S alacağım ama yeni modeli düz 3 almayacağım ve bassları seviyorum müzik dinlerken özellikle 53mm sürücüleri nedeniyle ibreyi biraz buna kaydırdım sipariş geçtiğim Nova 7x i iptal edip tekrardan Cloud 3s almayı düşünüyorum şu an :

Geri