çünkü hp üretiyor artık kalitesizleşti.Şuanki cloud 2 ninde menteşeleri plastikti kendi kendine kırıldı
çünkü hp üretiyor artık kalitesizleşti.Şuanki cloud 2 ninde menteşeleri plastikti kendi kendine kırıldı
Amazon'da taksit imkanı iyi fakat fiyat çok uçuk. İşin sonunda ben de ona gidiyorum gibi. Bütçeyi aşacak fakat diğerleri kafamda hep soru işareti. Hayırlı olsun geri dönüşlerini merakla bekliyorum.Sanırsam WC ped alıp Steelseries Arctis Nova Pro Wireless alacağım aldıktan sonra tecrübelerimi sorarsanız paylaşabilirim.
Bende amazondan 9 taksite alıcam maalesef bide vade farksız aşırı iyi düzgün satıcı bulmakta zorAmazon'da taksit imkanı iyi fakat fiyat çok uçuk. İşin sonunda ben de ona gidiyorum gibi. Bütçeyi aşacak fakat diğerleri kafamda hep soru işareti. Hayırlı olsun geri dönüşlerini merakla bekliyorum.
Ben Nova 7 aldım. Sebebi de şuan da amazonda 5600tl 9 ay vade farksız taksit var. Fikrini değiştirir mi bilmiyorum ama diğer cihazları elemiş oldum.Bende amazondan 9 taksite alıcam maalesef bide vade farksız aşırı iyi düzgün satıcı bulmakta zor
arctis nova pro wireless alıp yanına kumaş gel ped aldım wc marka amazon üzerinden 9 taksiteBen Nova 7 aldım. Sebebi de şuan da amazonda 5600tl 9 ay vade farksız taksit var. Fikrini değiştirir mi bilmiyorum ama diğer cihazları elemiş oldum.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanarctis nova pro wireless alıp yanına kumaş gel ped aldım wc marka amazon üzerinden 9 taksite
Ben 2. el aldım wireless modeli var, 1 değil de 1.5 2 yılda padler sıkıntı yaratıyor. Tabi kullanıma da bağlı olarak. Padleri dikişli değil elemanlar direkt yapıştırıcıyla tutturmuş açılıyor kanser oldum.İzlediğim bir videoda 1 yıl kullanan kişi pedlerin çabuk deforme olduğunu ve yırtıldığını söyledi bu doğru mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geldikten sonra tecrübelerinizi benle paylaşırsanız sevinirim ona göre sipariş geçicem bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı soruyu sizede sorayım izlediğim bir videoda 1 yıl kullanan kişi pedlerin çabuk deforme olduğunu ve yırtıldığını söyledi bu doğru mu
orjinal ped mi kullanıyorsunuzBen 2. el aldım wireless modeli var, 1 değil de 1.5 2 yılda padler sıkıntı yaratıyor. Tabi kullanıma da bağlı olarak. Padleri dikişli değil elemanlar direkt yapıştırıcıyla tutturmuş açılıyor kanser oldum.
Evetorjinal ped mi kullanıyorsunuz
Ben öyle bir problem yaşamadımorjinal ped kullananlar duyduğuma göre kulaklığın iç kısmında olan anc parçasına kulak değdiği için rahatsız oluyormuş bazen bu doğru mu ?