🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro Playstation edition (2024) 3990 TL

Atatatata

80+
Reaksiyon skoru
226
Playstation edition ürün, ona göre alın

evet başlıkta belirtilmemiş ancak model numarasını aratırsanız çıkıyor ve Playstation edition olanlar zaten 4490TL'ye internette var.

nedense bu satıcıya hiç güvenesim gelmiyor
Ben de bi çekimser davrandım başta ama 1.3 k takipçisi var puanları da yüksek. Çabuk stok biter diye aldım valla peşine 3 taksitte oluyor

bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlayabilir mi cidden normal fiyatı 7bin mi bunun? acilen kablosuz kulaklığa ihtiyacım var eğer bunu alırsam bütçemi çok aşmış olacağım değer mi ne diyosunuz

Playstation edition ürün, ona göre alın

evet başlıkta belirtilmemiş ancak model numarasını aratırsanız çıkıyor ve Playstation edition olanlar zaten 4490TL'ye internette var.
Başlığa ekledim hocam, ben de dikkat etmemişim

bilgi sahibi arkadaşlar yanıtlayabilir mi cidden normal fiyatı 7bin mi bunun? acilen kablosuz kulaklığa ihtiyacım var eğer bunu alırsam bütçemi çok aşmış olacağım değer mi ne diyosunuz
4500TL hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığa ekledim hocam, ben de dikkat etmemişim
Başlık derken ürün başlığı, tabii sizin de düzeltmeniz iyi olmuş elinize sağlık teşekkürler

4000TL bu ürüne yine güzel, bugüne kadarki en düşük fiyatında

Razer synapse THX felan kullanılıyor mu bunda? Normal serideki kronik menteşe problemi bunda da var mı? kasa aynı malum

4500TL hocam

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlık derken ürün başlığı, tabii sizin de düzeltmeniz iyi olmuş elinize sağlık teşekkürler

4000TL bu ürüne yine güzel, bugüne kadarki en düşük fiyatında
ytdeki incelemelerden pek bi halt anlamadım normalde fevell xs1 alacktım da bütçenin iki katına çıkıp bu alınır mı ne diyorsunuz

kronik kapak sorunlu 3 ayda dağılma ihtimali var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,866
Üyeler
183,024
Son üye
SkodaFemboy
Geri