cosinuss
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Karşılaştırma yaptığımda pro versiyonu çok daha üstte mikrofon olarak da diye biliyorumBen de merak ediyorum hocam bazıları Hyperspeed modeli bundan daha iyi diyor bazıları bu iyi diyor karar veremedim açıkçası.
Mikrofon olarak ikisi de oldukça başarılı bildiğim kadarıyla. Pro modelinde menteşe kırılma şikayeti var ancak bu versiyonda olmayabilir. Eğer bu versiyonda kronik ariza yoksa bence çok iyi fiyat. Bilgisi olan bir arkadaş elbet fikir verecektir ben de takipteyim.Karşılaştırma yaptığımda pro versiyonu çok daha üstte mikrofon olarak da diye biliyorum
pc için uyumlu mu ki anakartımda type c var ama
alın hocam hyperspeed modeli daha iyi yani
Type c bilmem de hocam dongle var işte direkt takıyorsun öyle kullanılıyorpc için uyumlu mu ki anakartımda type c var ama
gptden karşılaştırdığımda pro çok daha iyi gözüküyor hocam neden hyperspeed daha iyialın hocam hyperspeed modeli daha iyi yani
PlayStation sürümü mü hocam ? Bir de menteşe kısmında kırılma/çatlama tarzı bir sorun yaşadınız mı ?bende beyazı var güzel gayet
bence olur ya sonuçta type c bir portu var kartın hacıType c bilmem de hocam dongle var işte direkt takıyorsun öyle kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gptden karşılaştırdığımda pro çok daha iyi gözüküyor hocam neden hyperspeed daha iyi
xbox ver. şu ana kadar bir şey yaşamadım tek eksisi uygulaması yokPlayStation sürümü mü hocam ? Bir de menteşe kısmında kırılma/çatlama tarzı bir sorun yaşadınız mı ?
ses olarak düşük gecikme ve çoklu platfrom kullanımı avantajı varType c bilmem de hocam dongle var işte direkt takıyorsun öyle kullanılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gptden karşılaştırdığımda pro çok daha iyi gözüküyor hocam neden hyperspeed daha iyi