🔥İndirim Razer BlackShark V2 USB 1349 TL

Teknosada sepette indirim var bulduğum ürünleri paylaşmaya devam ederim belki güzel ürünler vardır.

Bu kulaklıkta son 1 ayda 1299 TL ye 1 gün düşmüş sonra hep 1400 TL üzeriymiş şuan 100 TL gibi bir indirim var indirim indirimdir.

BlackShark V2 USB 7.1
kullanıyorum kablo ve yandaki demirlerin kalitesi hariç çok iyi kulaklık. ama kendi fikrim cloud core wireless 1100tl'yken hyperx almak daha mantıklı

Son düzenleme:
bu kulaklığı aldığımda sesler boğuktu ve mikrofonu da yankılıydı, çok garip geldiği için iade etmiştim.

bu kulaklığı aldığımda sesler boğuktu ve mikrofonu da yankılıydı, çok garip geldiği için iade etmiştim.
kulaklığın ilk hali berbat. eq ayarları yapman lazım

Sanırım bu daha iyi çok karşılaştıranlar var hep bu öneriliyor.
arkadaşımla takas etmiştik kulaklıkları 😀 cloud 2 fps oyunlarında king
blackshark stüdyo kulaklıkları kadar olmasada oyuncu kulaklığına göre müzik ve film performansı iyi olan bir kulaklık hikayeli oyunlardada sesleri yakında hissettiriyor basslar ve tizler güzel
malzeme olarak c2 tek atar alüminyum iskelet + 2 kat daha kalın kablosu var
blacksharkın ses kartı ve mikrofonu daha iyi
belki arada kalanlar olursa diye yazdım

blackshark stüdyo kulaklıkları kadar olmasada oyuncu kulaklığına göre müzik ve film performansı iyi olan bir kulaklık hikayeli oyunlardada sesleri yakında hissettiriyor basslar ve tizler güzel
Arada kalanlar için çok faydalı ancak ben yine arada kaldım 🤣

Ben ikisinide kullanmadım o yüzden sessiz kalıyorum.

Geri