whisper snow
80+ Silver
Var tabii bu cok daha iyi iptal edebiliyorsan et aldiginiHocam Corsair elit kablolu olani az once aldim 1000 TL'ye bu model ile arada cok fark var mı
Var tabii bu cok daha iyi iptal edebiliyorsan et aldiginiHocam Corsair elit kablolu olani az once aldim 1000 TL'ye bu model ile arada cok fark var mı
Var tabii bu cok daha iyi iptal edebiliyorsan et aldigini
net değer1000 TL odedim eger değer dersen 500 TL daha ustune koyup alırımCorsair Void RGB Elite USB Beyaz CA-9011204-EU 7.1 Surround Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
razer daha iyiHocam Corsair elit kablolu olani az once aldim 1000 TL'ye bu model ile arada cok fark var mı
Stok var knk.yav bitirmeyin işte şu stoğu 81 elden sipariş veriyorlar resmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.18.3 1900'e alınır mı beyler? değmez di mi?
Kusura bakma knk sepete eklenmiyormuş.yav bitirmeyin işte şu stoğu 81 elden sipariş veriyorlar resmen
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.18.3 1900'e alınır mı beyler? değmez di mi?
yok başka satıcıdan alın diyor sepete ekle dediğindeStok var knk.
Kusura bakma knk sepete eklenmiyormuş.
sence 1900'e almaya değer mi?Stok var knk.
Kusura bakma knk sepete eklenmiyormuş.
Bilemedim. 12 taksitle alınacaksan alınır. Bir daha indirime düşer ama belki 1 ay sonra belki 8 ay sonrayok başka satıcıdan alın diyor sepete ekle dediğinde
sence 1900'e almaya değer mi?
aldıktan sonra etseydin keşke :/hahahahahahahahhaah corsairi iptal ettim bunu alayım dedim odeme esnasında sistem beni attı
yazık oldualdıktan sonra etseydin keşke :/
Bende iptal edecektim bunu almak için iptal butonunu bulamadım. Acele işe şeytan karışacaktı.hahahahahahahahhaah corsairi iptal ettim bunu alayım dedim odeme esnasında sistem beni attı