ridvan k
80+ Bronze
Stok yenilenmiş sanırım almak isteyene duyurcok
Cok saol aldım bir taneStok yenilenmiş sanırım almak isteyene duyurulur.
Stok yenilenmiş sanırım almak isteyene duyurcok
Cok saol aldım bir taneStok yenilenmiş sanırım almak isteyene duyurulur.
aldım eyvallahStok yenilenmiş sanırım almak isteyene duyurulur.
Belli aralıklarla bu fiyata düşüyor zaten 2 aydır düşmesini bekliyordum düştü sonunda, 1200 civarına düşmesini bekliyordum fakat suan ki zamanda pekte mümkün değil gibi bu fiyatı kaçırmamak lazım. Ben dahil alan var burda güvenilirdir. Hepsiburada üzerinden alıyorsun bir şey olacağını sanmıyorum.Merhaba beyler ben şimdi sipariş verdim razer Shop attığınız linkten ödemesini yaptım daha önceden alan dün veya ondan önce ki gün güvenilir mi sorun çıkar mı ödemeyi yaptımda zaten başka alan var mı onu merak ettim piyasaya göre fiyatı az çünkü
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Ben Eylül ayında kasa alacağım, ekipmanları yavaş yavaş diziyorum V2X bile 1200 TL lere dayanmışken kaçırmamak için aldım sizce mantıklı mı yani sonrada alabilirdim?Belli aralıklarla bu fiyata düşüyor zaten 2 aydır düşmesini bekliyordum düştü sonunda, 1200 civarına düşmesini bekliyordum fakat suan ki zamanda pekte mümkün değil gibi bu fiyatı kaçırmamak lazım. Ben dahil alan var burda güvenilirdir. Hepsiburada üzerinden alıyorsun bir şey olacağını sanmıyorum.
Hocam hijyen ürünü olduğunu için iade olmuyor. Kesin PC alcam derseniz alın. Bi sıkıntı olur 2. El satmakla uğraşırsınız.Teşekkür ederim geri dönüşünüz için. Ben Eylül ayında kasa alacağım, ekipmanları yavaş yavaş diziyorum V2X bile 1200 TL lere dayanmışken kaçırmamak için aldım sizce mantıklı mı yani sonrada alabilirdim?
Haklısınız kutu bantları açıldığında iade imkansız. Ben satma niyetim yok en kötü Eylül sonunda kadar sistemi kesin dizerim Bi anda nerden baksanız monitör dahil çevre birimleri 7000 gibi bir fiyat tutuyor yavaş yavaş almak istedim teşekkürler.Hocam hijyen ürünü olduğunu için iade olmuyor. Kesin PC alcam derseniz alın. Bi sıkıntı olur 2. El satmakla uğraşırsınız.
Uzun süre kullanımda nasıl? Rahatlık açısından.ürünü kullanıyorum arkadaşlar cloud 2 de kullandım corisairinkini de ss de kullandım bu apayrı bişrşey eq dünyası çok geniş tamamen özelleştirilebilir ben bile daha tam ayar tutturamadım oyunda süper filmlerde sinema salonuna çeviriyor müzik desen ayrı zevkli kaçırmayın derim 2k ya almıştım 3 ay önce
İlk aldığında iskeleti kafanızı biraz sıkabilir çeneye baskı uygular ama kullandıkça iskeleti oturuyor ve kafanda hissetmiyorsun. pedleri çok rahat içini deri kaplama yapmışlar dışı kumaş hem sesi kesiyor hem rahat tek uğraşacağın şey eq ayarları ham hali ile çok zayıf tüm ayarları kendin yapman lazımUzun süre kullanımda nasıl? Rahatlık açısından.
Otomatik ayarlar var sanırım videoda görmüştüm.İlk aldığında iskeleti kafanızı biraz sıkabilir çeneye baskı uygular ama kullandıkça iskeleti oturuyor ve kafanda hissetmiyorsun. pedleri çok rahat içini deri kaplama yapmışlar dışı kumaş hem sesi kesiyor hem rahat tek uğraşacağın şey eq ayarları ham hali ile çok zayıf tüm ayarları kendin yapman lazım