- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ihtiyacınız ve paranız varsa alınır güzel kulaklık.Alınır mı acaba? Bilemedim ne diyorsunuz
Hocam ihtiyacınız ve paranız varsa alınır güzel kulaklık.Alınır mı acaba? Bilemedim ne diyorsunuz
Şu anda kizaru kullanıyorum çok fark olur mu acaba beğenmezsem iade alırlar mı ya da aynı fiyata satabilir miyim kiHocam ihtiyacınız ve paranız varsa alınır güzel kulaklık.
ben fark olacağını düşünüyorum bence beğenirsin hocam, iade mevzusunu bilmiyorum en kötü 1.5e satarsın gibime geliyo sıfır oluncaŞu anda kizaru kullanıyorum çok fark olur mu acaba beğenmezsem iade alırlar mı ya da aynı fiyata satabilir miyim ki
Tamamdır hocam alıyorum o halde, teşekkür ederimben fark olacağını düşünüyorum bence beğenirsin hocam, iade mevzusunu bilmiyorum en kötü 1.5e satarsın gibime geliyo sıfır olunca
Rica ederim hayırlı olsun.Tamamdır hocam alıyorum o halde, teşekkür ederim
Bu mu daha iyi, yoksa HyperX Cloud 2 kablolu mu?Geçenki indirim tekrar başladı arkadaşlar alanlara hayırlı olsun.
R(A)ZER Blackshark V2 Ayarları
Öncelikle belirtmek istiyorum ki özellikle oyunlarda en iyi deneyimi alabilmek için kulaklığınızın sol tarafında bulunan ses ayar kısmından ses seviyesini ortada bırakmalısınız. Onun yanı sıra Razer Synapse'de yapacağımız ayarlara geçeceğiz. Not: Oyun oynarken en iyi deneyime sahip olabilmek...forum.donanimarsivi.com
Hocam bu soru hakkında forumlarda sayfalarca tartışma görebilirsin ama benim gördüğüm bu daha çok öneriliyor. Ben olsam bunu alırdım.Bu mu daha iyi, yoksa HyperX Cloud 2 kablolu mu?
kimine göre v2 kimine göre c2 iyi o yüzden aynıymış gibi düşün bana göre v2 iyi açıkcası o yüzden onu aldımBu mu daha iyi, yoksa HyperX Cloud 2 kablolu mu?
cloud 2 kullanmış mıydın kankakimine göre v2 kimine göre c2 iyi o yüzden aynıymış gibi düşün bana göre v2 iyi açıkcası o yüzden onu aldım
Kullandım bunu daha çok beğendimcloud 2 kullanmış mıydın kanka